Home Social Medici renumiți pe plan internațional vin la București pentru a consulta pacienți...

Medici renumiți pe plan internațional vin la București pentru a consulta pacienți români

DISTRIBUIŢI

O comisie de medici, din care fac parte Profesorul Fatih Agalar (chirurgie gastrointestinală), Profesorul Altan Kir (chirurgie toracică) şi Profesorul Nazim Serdar Turhal (oncologie medicală) de la Spitalul Anadolu din Turcia, vor fi la Bucureşti vineri, 23 mai pentru a acorda consultanţă medicală pacienţilor români.

Echipa de medici abordează multidisciplinar pacienții pentru chirurgia gastrointestinală (mai exact afecțiuni precum tumorile de intestin subțire și intestin gros, stomac, colon) precum și pacienții pentru chirurgia toracică privind tumorile pulmonare și alte afecțiuni ale plămânilor. Profesorul Fatih Agalar este specializat în realizarea intervențiilor laparoscopice minim invazive, chirurgie robotică, chirurgie a sistemului gastrointestinal, chirurgie a sânului sau reconstrucția complexă a peretului abdominal. A susținut peste 200 de prezentări naționale sau internaționale și este membru în mai multe asociații de profil, precum Asociația Chirurgilor din Turcia sau Societatea Afecțiunilor de Colon din Turcia. Profesorul Altan Kir este specializat în chirurgie toracică, inclusiv chirurgia toracică pediatrică. Medicul Nazim Serdar Turhal este specializat în oncologie medicală și este profesor în cadrul Universității de Medicină Marmară. Spitalul Anadolu din Istanbul (Turcia) a tratat anul trecut peste 2.000 de pacienți români, 60 la sută dintre aceștia pentru afecțiuni oncologice. În ultimii cinci ani, numărul total al pacienților români a crescut, în medie, cu 47 la sută. În 2013, pacienții români au făcut 5.200 de examinări la Anadolu. Dintre pacienții români cu afecțiuni oncologice, 27 la sută s-au tratat în cadrul centrului de oncologie medicală, 23 la sută în cel de radioterapie oncologică și 10 la sută în cel de chirurgie oncologică. Cele mai tratate tipuri de cancer au fost cel pulmonar și de prostată la bărbați și cel de sân și cervical la femei. Anadolu este operatorul privat din Turcia care a avut cel mai mare număr de pacienți străini anul trecut.

 

Întâlnirea de vineri este intermediată de către firma de consultanță medicală Vipmed, care continuă programul de visiting doctors, connectând astfel pacienții cu profesioniști renumiți pe plan internațional.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.