Acasă Social Peste 700 de poliţişti şi jandarmi, mobilizaţi pe litoral în minivacanţa de...

Peste 700 de poliţişti şi jandarmi, mobilizaţi pe litoral în minivacanţa de 1 Mai

DISTRIBUIȚI

Peste 700 de poliţişti şi jandarmi vor asigura, în perioada 30 aprilie – 5 mai, siguranţa publică în staţiunile de pe litoral, unde se preconizează că vor ajunge peste 30.000 de turişti, iar peste 15 aparate radar vor fi amplasate în aceste zile pe principalele artere din judeţul Constanţa.
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, în toate structurile de poliţie au fost formate echipe pentru soluţionarea sesizărilor cetăţenilor şi a situaţiilor apărute în zonele de responsabilitate, dar şi rezerve de intervenţie care vor fi activate la nevoie, peste 400 de poliţişti urmând să acţioneze zilnic, în colaborare cu celelalte structuri cu atribuţii în domeniu. „În localităţile şi în staţiunile turistice au fost făcute demersuri de redimensionare a dispozitivelor de siguranţă publică, în care vor fi angrenate şi alte efective cu atribuţii pe linie de ordine publică. În aceste zone se va acorda o atenţie sporită locurilor cu afluenţă mare de public, unde urmează să se desfăşoare activităţi culturale, sportive şi de agrement”, afirmă purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Constanţa, Carmen Şerbănescu, precizând că în aceste zile vor fi permanent monitorizate discotecile, cluburile şi barurile, dar şi hipermarketurile, băncile şi societăţi comerciale, pentru prevenirea infracţiunilor cu violenţă şi a furturilor. Totodată, se va acţiona în sistem integrat pentru combaterea infracţionalităţii stradale, a traficului şi consumului de droguri, a prostituţiei, proxenetismului şi identificarea persoanelor urmărite, mai spune sursa citată.

De asemenea, peste 300 de jandarmi vor fi în misiune în staţiunile Năvodari, Mamaia, Eforie, Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Venus, Saturn, Mangalia, Limanu, 2 Mai şi Vama Veche.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.