Acasă Social Produsul Hepatitoliz, premiat cu aur la Geneva

Produsul Hepatitoliz, premiat cu aur la Geneva

DISTRIBUIȚI

– O substanta cu extracte proteice din insecte, descoperita de un roman, vindeca toate tipurile de hepatita

La cel de-al 31-lea Salon International de Inventica de la Geneva, cercetatorul, sociologul si doctorul Mircea Ciuhrii a obtinut medalia de aur pentru ca a descoperit un produs – Hepatitoliz – care vindeca hepatita de la cea de tipul A si pana la cea de tip G. Este pentru prima data cand la un asemenea nivel se da credit si se premiaza cu cea mai mare distinctie inventica medicala – un preparat care stopeaza si vindeca infectiile virale.

Inventatorul roman spune ca Hepatitoliz este primul produs pe plan mondial brevetat care trateaza toate tipurile de hepatita de la A la G. Acesta noutate va deschide o era noua in medicina privind tratarea bolilor virale: -Proteinele extrase din insecte nu dau voie virusilor sa se multiplice si ii distrug. Trebuie mentionat ca peste 75% din bolile infectioase sunt provocate de virusi. Specialistii si comisia de jurizare a celor peste 1.000 de inventii din 42 de tari au apreciat foarte mult inventia mea-.

Cu toate ca Mircea Ciuhrii este foarte bine cotat peste hotare, in tara sa, in Romania, inventiile si preparatele sale farmaceutice nu sunt apreciate la justa lor valoare de cei care ar trebui. -Am cerut in scris mai multor primari din zone in care somajul este in floare (Valea Jiului, Roman, Braila etc) sa-mi puna la dispozitie, pe bani, halele dezafectate ale intreprinderilor inchise, pentru a crea acolo laboratoare pentru producerea insectelor de care am nevoie. Nu sunt interesati. Se pare ca au alte interese decat sa dea de munca somerilor si sa primeasca bani la buget-, afirma cercetatorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.