Acasă Social Protejarea copiilor împotriva violentei este o prioritate

Protejarea copiilor împotriva violentei este o prioritate

DISTRIBUIȚI

Cu ocazia Zilei Internationale a Drepturilor Copilului, pe data de 20 noiembrie 2014, UNICEF România si Camera Deputatilor au organizat, pentru al doilea an consecutiv, o Gală de Informare și Strângere de Fonduri în vederea protejării copiilor împotriva violenței. Gala de Informare și Strângere de Fonduri este parte a campaniei ‘Violența verbală rănește’, derulată de UNICEF în România începând cu luna octombrie 2014.

‘Chiar dacă nu există o soluție simplă, un vaccin sau un medicament împotriva violentei, stim ce putem face pentru a proteja mai bine copiii din România. În ultimii, UNICEF în parteneriat cu autorități centrale si locale a testat noi servicii la nivelul comunității pentru a identifica familiile si copiii la risc, pentru a le oferi sprijin si pentru a mobiliza comunitatea pentru a-i ajuta. UNICEF nu poate lupta de unul singur împotriva acestui fenomen. Avem nevoie de parteneriate puternice, pe termen lung, cu autorități, companii, profesionistii care lucrează cu copiii, ONG-uri, lideri de opinie, media si, bineînțeles, cu părinții’, a declarat Sandie Blanchet, Reprezentantul UNICEF în România. ‘Suntem foarte mândri să avem sprijinul lui Maxim Vengerov, Ambasador al Bunăvoinței pentru UNICEF la nivel international, care s-a alăturat campaniei noastre împotriva violenței asupra copiilor’, a completat Sandie Blanchet.

Invitatii la Gala UNICEF — Camera Deputatilor s-au bucurat de un concert extraordinar oferit de celebrul Maxim Vengerov, unul dintre cei mai mari violoniști ai lumii, care sprijină de asemenea luptă împotriva violenței ce afectează copiii. Maxim este Ambasador al Bunăvoinței pentru UNICEF din anul 1997.

‘Sunt mândru să sprijin campania UNICEF împotrva violenței verbale asupra copiilor și sunt bucuros să văd că, în România, factori de decizie, reprezentanți ai mediului de afaceri, celebrități și media își unesc eforturile împotriva violenței. Cred că fiecare dintre noi are un rol important deoarece toți copiii au dreptul la dragoste și grijă din partea părinților lor, nu de cuvinte furioase’, a declarat Maxim Vengerov, Ambasador al Bunăvoinței pentru UNICEF.

Toti cei trei Ambasadori Nationali pentru UNICEF România au fost prezenți la Gală: Andreea Marin, care a fost gazda evenimentului, Gheorghe Hagi si Smiley care, împreună cu Pavel Bartoș, au prezentat Licitația de Păpuși.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.