Acasă Social Romtelecom scade tarifele cu peste 40% și redenumește serviciile de voce

Romtelecom scade tarifele cu peste 40% și redenumește serviciile de voce

DISTRIBUIȚI

Clienții Romtelecom persoane fizice vor putea efectua convorbiri interurbane la tarife locale începând cu luna august. În plus, compania introduce modificări și la nivelul strategiei de branding, schimbând numele abonamentelor pentru serviciile de telefonie din "Confort" în "Voce", și adaugă 10 minute în plus, în fiecare lună, pentru abonamentul "Confort 50".
De ieri, pentru abonamentele de servicii de telefonie fixă ale Romtelecom, tarifele convorbirilor interurbane în rețeaua companiei, efectuate în orele de vârf, scad cu peste 40%, coborând la nivelul celor pentru convorbirile locale. De asemenea, apelurile către alte rețele de telefonie fixă din România scad cu 17%. Acestea sunt beneficii suplimentare oferite de acum clienților care, în funcție de tipul abonamentului, dispun și de apeluri nelimitate netaxabile, în afara orelor de vârf sau pe tot parcursul zilei, pentru apelurile locale și interurbane atât în cadrul rețelei Romtelecom, cât și către alte rețele fixe din România. Astfel, pentru toate abonamentele telefonice, tarifele practicate în timpul orelor de vârf sunt de 2,7 eurocenți/minut în rețeaua Romtelecom (cu excepția actualului abonament "Confort Standard" – 1,89 eurocenți/minut), respectiv 4,5 eurocenți/minut fără TVA pentru apelurile către alte rețele fixe.
În plus, pentru a face și mai ușor de înțeles ofertele sale de servicii, Romtelecom redenumește abonamentele de telefonie fixă. Astfel, pentru a sugera tipul de serviciu la care se referă acestea, "Confort" va fi înlocuit în denumirile tuturor abonamentelor cu "Voce", iar noile nume vor anunța și beneficiile principale acordate clienților. De pildă, abonamentul "Confort 50" se va numi "Voce Seară & Weekend", subliniind beneficiul pe care îl oferă: convorbiri gratuite seara și în weekend, în timp ce abonamentul "Confort Standard" se transformă în "Voce Start". "Toate aceste schimbări, de preț și de nume, ne aduc mai aproape de necesitățile clienților noștri. Noile tarife îi vor încuraja pe clienții noștri să vorbească și mai mult decât până acum, fără costuri suplimentare, iar noile denumiri vor face abonamentele Romtelecom mai ușor de înțeles pentru clienții companiei", a declarat Joerg Zeddies, director executiv comercial segment rezidențial, Romtelecom.
Tot de ieri, abonații "Voce Start" (fostul "Confort Standard") beneficiază de convorbiri gratuite în rețea între orele 18 și 22 pe parcursul întregii săptămâni, iar abonații "Voce Seară & Weekend" (fostul "Confort 50") vor primi 10 minute de convorbiri în rețea în timpul orelor cu trafic ridicat (8 dimineața-6 seara) pe lângă cele 50 de minute deja incluse în abonament, fără să plătească nicio taxă suplimentară la abonament.
În plus, clienții care se vor abona până pe 11 septembrie la "Voce Seară și Weekend" și "Voce Nelimitat" vor beneficia, în funcție de perioada contractuală de 1 sau 2 ani, de 50% reducere la valoarea abonamentului pentru 6, respectiv 12 luni, o opțiune inclusă în abonament și factură detaliată pentru aceeași perioadă, iar taxa de instalare a serviciului va fi de asemenea inclusă în prețul abonamentului. Cei care contractează serviciul pentru 2 ani primesc și un telefon DECT Siemens AL 140. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.