Acasă Social Scolile constantene primesc calorifere electrice de la ISJ Constanta

Scolile constantene primesc calorifere electrice de la ISJ Constanta

DISTRIBUIȚI

Scolile din judetul Constanta care au probleme in alimentarea cu energie termica vor primi calorifere electrice de la Inspectoratul Scolar Judetean.

Conform datelor furnizate de Ministerul Educatiei si Cercetarii, scolile generale nr. 3, 4 si 6 din municipiul Medgidia si Colegiul National -Kemal Ataturk- nu sunt racordate la reteaua de alimentare cu gaze a orasului.

Purtatorul de cuvant al ISJ Constanta, inspector Roxana Niculae, a declarat ieri ca aceste scoli sunt cuprinse intr-un program de reabilitare ce prevede racordarea la reteaua de gaze si are ca termen de finalizare data de 25 noiembrie. Pana atunci, 1.700 elevi ce invata in aceste unitati se vor incalzi cu calorifere electrice primite de la o firma din Cernavoda. Caloriferele nu vor ajunge, insa, si la cea de-a cincea scoala constanteana neincalzita, din satul Faurei, situat in apropierea orasului Baneasa. Un numar de 185 de copii din Faurei, Negureni si Tudor Vladimirescu invata intr-o cladire noua, nebransata la reteaua de alimentare cu energie electrica, iar centrala cu care este dotata nu este functionala. Primarul orasului Baneasa, Gelu Iordache, a declarat ca suma necesara pentru plata taxei de bransare la energia electrica a fost virata marti catre regia locala de termoficare, de catre Consiliul Judetean Constanta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.