Acasă Social Scrisoarea marilor magazine: Nu faceți stocuri acasă! Lucrăm zi și noapte ca...

Scrisoarea marilor magazine: Nu faceți stocuri acasă! Lucrăm zi și noapte ca produsele de care e nevoie să fie disponibile

DISTRIBUIȚI

Scrisoare deschisă către clienții noștri

Știm că mulți dintre voi sunt preocupați în legatură cu efectele răspândirii Coronavirusului (Covid-19).

Vă înțelegem și vă împărtășim îngrijorările și vă anunțăm că facem tot ce putem pentru ca voi și familiile voastre să aveți alimentele și produsele esențiale de care aveți nevoie.

Cele mai importante obiective pentru noi sunt de a ne proteja angajații, clienții și de a asigura disponibilitatea produselor.
Lucrăm îndeaproape cu autoritățile, furnizorii și partenerii noștri logistici pentru a asigura furnizarea de bunuri în magazine și pentru a aproviziona depozitele logistice cu produsele a căror cerere este ridicată.
Mulțumim tuturor colegilor din magazine și lanțuri de aprovizionare care lucrează zi și noapte pentru ca produsele de care este nevoie să fie disponibile.
Efortul lor susținut și extraordinar ne dă tuturor încredere că vom depași această situație.
Dar avem nevoie și de ajutorul vostru. Va rugăm să fiți cumpătați si chibzuiți la ce și cât cumpărați.
Înțelegem frământările voastre, dar a cumpăra mai mult decât ai nevoie poate însemna uneori să îi lași pe ceilalți fără produsele de care și ei au nevoie.
Există cantități și stocuri pentru toți, dacă suntem solidari și ne gândim și la nevoile tuturor.
Doar împreună vom avea grijă de cei dragi nouă și de cei care sunt în vârstă sau vulnerabili. Facem tot ce putem pentru a face față acestei provocări.
Vă asigurăm că prioritatea noastră, a tuturor, este să fim cu toții în siguranță și să vă oferim produsele necesare.

2 COMENTARII

  1. In anii ’80 in Romania a fost foamete indusa in mod voit artificial, si acest lucru n-a fost recunoscut in mod oficial.
    De aceea pentru cresterea eficientei comunicarii si sporirii increderii este nevoie ca guvernul sa vina cu specificatia ca nu se va repeta situatia de atunci si subscrie la comunicatul marilor magazine.
    Avand in vedere cazul politistului care a bagat in carantina un spital intreg este nevoie ca T. Berbeceanu sa garanteze – cu masurile pe carea le va anunta- nerepetarea acestei situatii.
    Consider ca prin aceste masuri increderea populatiei va spori in aceasta perioada de decretare a starii de urgenta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.