Acasă Social Sindicaliști: SANITAS a amenințat guvernul cu proteste „dacă se dau drepturile la...

Sindicaliști: SANITAS a amenințat guvernul cu proteste „dacă se dau drepturile la medici”

DISTRIBUIȚI

Multă lume s-a întrebat de ce nu a decis Ministerul Sănătății plata gărzilor pentru medici la nivelul salariului din 2016 începând cu 01 august și s-a ales data de 01 octombrie. Adevărul a ieșit la iveală printr-un comentariu al administratorului paginii oficiale „Solidaritatea Sanitară Medici” care a explicat că „rezolvarea era posibilă printr-o hotărâre de guvern, fiind doar o problemă de interpretare a legii. A fost însă decisivă amenințarea pe care le-au făcut-o constant cei de la Sanitas cu proteste pe întreg sectorul dacă se dau drepturile la medici.”
Așadar bogătanii care conduc de ani de zile SANITAS cu salarii enorme plătite de amărâții de membri de sindicat au ajuns să amenințe ministrul Sănătății dacă le dă drepturile medicilor? Acest șantaj are două motive: frica și ura. Frica pentru că dacă asistenții nu primesc și ei plăți majorate pentru turele suplimentare, îi zboară din fruntea sindicatului și ura pentru că ei sunt niște agramați, unii absolvenți de licee agricole dar care au putere politică și cărora nu le plac medicii care au zece-doisprezece ani de studii superioare.
Felicitări dr. Sorin Paveliu care a reușit să facă lumină în acest caz printr-o conversație dibace pe Facebook. Detalii AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.