Acasă Social Tinerii din Galați dialoghează structurat

Tinerii din Galați dialoghează structurat

DISTRIBUIȚI

Începând de vineri, 18 martie, o echipă de 30 de tineri entuziaști, voluntari ai Forumului Tinerilor România, au organizat 6 sesiuni de-a lungul a trei zile dedicate tinerilor cu vârste cuprinse intre 14 și 35 de ani din județul Galați. La eveniment au fost invitați ambasadori ai Forumului din celelalte județe ale României ce au luat parte alături de 120 de gălățeni la amplul eveniment. La sesiuni au participat Radu Petrariu, președintele Forumului Tinerilor din România, Andra Cărăușu si Andrei Ștefan, membrii rețelei de coordonare a ambasadorilor.
Temele abordate in cadrul sesiunilor au fost felurite, prima fiind o sesiune introductivă de intercunoaștere, ulterior trecându-se la dezbateri pe Legea Tinerilor nr. 350 din 21/07/2006. Sesiunile au mai cuprins teme precum identificarea problemelor actuale existente de la nivelul județean la cel mondial și implementarea unor proiecte realizabile ce pot rezolva doleanțele tinerilor români.
După ore întregi de discuții amicale, contradictorii, dezbateri și lecții, cu toții au reușit să ducă la bun sfârșit activitatea în care s-au angrenat și prin libera exprimare a ideilor au fost scrise proiecte ce urmează a fi desfășurate.
Scopul proiectului tocmai încheiat este de a evidenția dorința liceenilor, a studenților, a tinerilor pentru schimbare, pentru inovație și restructurare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.