DISTRIBUIȚI

Democrația înseamnă chiar prin etimologia cuvântului puterea poporului într-un stat. Puterea aparține poporului român, însă cum se materializează?

În momentul votării TU ai puterea de a decide, poporul are puterea de a alege.

Duminică, 26 mai folosește-te de vot, manifestă-ți puterea și alege cine este demn să reprezinte România în Parlamentul European.

Pentru ce votezi?

Pentru reprezentanții României de la Bruxelles pe următorii 5 ani care decid alături de trimișii celorlalte 28 de state membre. 751 este numărul total de persoane care vor decide în următoarea jumătate de deceniu direcțiile Uniunii Europene și ale statelor membre.

Pe cine votezi?

Interesează-te, conchide cine este demn și pregătit să ne reprezinte la nivel european și susține-l cu votul tău. 23 de partide și-au anunțat candidatura, dar doar 13 partide și alianțe și trei candidați independenți au fost validați pentru alegeri.

Asigură-te că știi cine sunt și acordă-le timpul tău duminică, 26 mai. Ia atitudine și fă diferența!

Unde votez?

Sistemul de votare din România permite votarea la orice secție de vot dacă nu te afli în orașul de reședință și nu poți ajunge la secția ta de votare. De asemenea, în străinătate vor exista secții de votare pentru românii de pretutindeni.

Dacă ai peste 18 ani ești acasă, în vacanță, la muncă ori la studii, acordă țării tale, ție, cunoștințelor, prietenilor, familiei câteva momente cruciale și mergi la vot!

Fă din dreptul tău, puterea noastră, a poporului român!

Duminică, 26 mai votăm pentru alegerile Europarlamentare, componența Parlamentul European.

Eva Iaia este studentă în anul întâi  la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială a Universității din București

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.