Acasă Social Turiştii care merg de 1 Mai la mare nu vor mai plăti...

Turiştii care merg de 1 Mai la mare nu vor mai plăti taxa de trecere a podului de la Feteşti

DISTRIBUIȚI

Turiştii care vor merge să petreacă minivacanţa de 1 Mai pe litoral nu vor mai plăti taxa de trecere a podului de la Feteşti de pe Autostrada Soarelui în zilele de 30 aprilie, 1 şi 4 mai, a anunţat, luni, CNADNR, care precizează că măsura a fost luată pentru fluidizarea traficului.

Potrivit reprezentanţilor Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, în minivacanţa de 1 Mai se sistează încasarea tarifelor de trecere pentru utilizarea podului peste Dunăre, la Feteşti – Cernavodă, pe ambele sensuri de mers, pentru fluidizarea traficului. Astfel, în 30 aprilie, încasarea taxei pentru utilizarea podului peste Dunăre va fi suspendată între orele 12.00 şi 24.00, în 1 mai, de la miezul nopţii şi până la ora 16.00, iar în 4 mai, între orele 7.00 şi 24.00. Aceeaşi măsură a mai fost aplicată şi vara trecută, la sfârşit de săptămână, din cauza cozilor care se formau pe distanţe de câţiva kilometri în week-end.

Peste 30.000 de turişti sunt aşteptaţi să petreacă minivacanţa de 1 Mai la mare, cei mai mulţi urmând să ajungă pe litoral cu maşinile personale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.