Acasă Social UDMR vrea conducerea Directiei Silvice

UDMR vrea conducerea Directiei Silvice

DISTRIBUIȚI

Posibila schimbare a directorului Aurel Filip de la conducerea Directiei Silvice Baia Mare ar putea fi o chestiune de zile, spun surse din cadrul institutiei.

UDMR Maramures insista in cadrul Aliantei ca la conducerea institutiei sa fie numit ing. Stefan Beres, actualmente vicprimarul municipiului Sighetu Marmatiei.

Ing. Beres a fost, pana la numirea in postul de viceprimar, seful Ocolului Silvic Sighetu Marmatiei. Acesta a fost nevoit sa demisioneze din functie din cauza unui conflict cu parohul bisericii ortodoxe din comuna Sapanta.

Stefan Beres s-a opus construirii manastirii Peri – Sapanta intr-un parc dendrologic situat pe marginea raului Tisa, la mai putin de un kilometru de granita romano-ucraineana.

Pentru postul de director al Directiei Silvice Baia Mare si-au mai exprimat intentia, Vasile Maxim din PD si Victor Munteanu din PNL.

PUR, in schimb, sustine pastrarea in postul de director al Directiei Silvice a inginerului Aurel Filip.

-Sunt dispus sa fac un pas inapoi pentru a permite pretendentilor sa ocupe aceste post. In cazul alegerilor anticipate si daca castiga PSD-ul alegerile, am toate sansele sa revin in aceeasi pozitie-, a marturisit Aurel Filip, inca director al Directiei Silvice .

Surse din cadrul Aliantei Maramures au tinut sa precizeze ca viitorul director al Directiei Silvice ar putea fi Victor Munteanu din PD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.