Home Social Un copil de doi ani este în comă, în urma unei operații...

Un copil de doi ani este în comă, în urma unei operații de scoatere a amigdalelor

DISTRIBUIŢI

Un copil de doi ani este în comă la Spitalul Judeţean din Timişoara după ce a fost operat pentru scoaterea amigdalelor şi a polipilor. Părinţii băiatului spun că medicul a greşit intervenţia și nu își explică apariția complicațiilor.

Copilul este în comă indusă. Starea lui este stabilă și, cel mai probabil, va putea fi trezit din comă în câteva zile. El a fost operat de medicii de la clinica Bega a Spitalului Județean din Timișoara, dar, la scurt timp, starea lui s-a agravat: a început să sângereze abundent, iar sângele i-ar fi ajuns în plămâni și în stomac. Pentru că nu mai putea respira singur, a fost transferat în secția ATI a Spitalului Județean și conectat la aparate. După două zile, starea copilului s-a ameliorat și acesta a fost transferat la Spitalul pentru copii „Luis Țurcanu”, unde se află și în prezent, tot în secția de terapie intensivă. Doctorul care l-a operat a refuzat să comenteze situația în care se află copilul, invocând confidențialitatea medic-pacient.

O comisie va stabili, însă, dacă intervenția chirurgicală a fost realizată conform procedurilor medicale. Tatăl băiatului intenționează să depună o plângere la Colegiul Medicilor.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.