Home Social Un judecător, un sociolog și un lingvist au comentat schimbarea ministrului Sănătății

Un judecător, un sociolog și un lingvist au comentat schimbarea ministrului Sănătății

DISTRIBUIŢI

După nominalizarea tânărului chirurg Andrei Baciu ca ministru al Sănătății, la aproximativ patru ore, pe internet au apărut fotografii cu acesta din timpul facultății de când era foto-model, determinând schimbarea acestuia din lista cabinetului Cioloș. Judecătorul din CSM Cristi Danilet a postat pe contul său de facebook trei fotografii ale premierului canadian și alte trei ale președintei Croației, întrebându-se: „Cu cati ani in urma se verifica albumul cu poze pt un ministru? Ca pana si infractiunile se prescriu…
PS: de ce vi se pare aiurea sa respectam principiul ‘mens sana in corpore sano’?! Omul arata bine, nu mai bine il intrebam ce are in cap?”. Discuția s-a aprins pe contul său de facebook iar judecătorul și-a susținut punctul de vedere cu vehemență: „sa mor daca ma intereseaza trecutul din viata privata” și răspunzănd întrebării ce calități ar trebui să aibă un tânăr să fie ministru cu „sa fie burtos si had.”

Sociologul Sebastian Lăzăroiu s-a indignat și el de campania pornită împotriva tânărului Andrei, postând pe contul său de facebook :„Abia acum devin îngrijorat. Pe surse, se zice că schimbă nominalizarea la Sănătate. Pentru ce, frate? Pentru că avea o poză cu un raton pe cap? UPDATE: Cică s-ar fi retras singur. Pfff. Ce fraier. S-a speriat de propriul raton.”

Jurnalistul Dan Alexe, lingvist, scriitor, traducător și cineast și-a expus în stilul său inconfundabil părerea pe contul său de facebook. Dan Alexe vorbește cincisprezece limbi străine și citește in douăzeci de limbi. A fost corespondent in Afganistan. Cunoscut opozant al regimului Ceaușescu, Dan Alexe a câștigat mai multe premii internationale  pentru documentarul său „Cabal in Kabul”:

„Dacă ar fi adevărat argumentul că nu poți numi ministru pe cineva, oricât de competent, dacă n-a avut experiență managerială în domeniu, ar însemna să ajungem la o lume în care aceiași birocrați se înmulțesc etern prin partenogeneză și scisiparitate, fără nici o intruziune externă, căci dacă n-ai fost frământat pe rotițele lor n-ai cum să-i înțelegi.

Compartimente etanșe, unde succesiunea internă e fatală și obligatorie.

Acesta e argumentul defensiv al religiilor, sectelor și birocrațiilor: nu ne judecați câtă vreme nu ne-ați trăit din interior.

O nație schizoidă și urâtă la suflet…

V-ați repezit la băiatul ăla frumos propus la sănătate și ați făcut să fie retras.

Asta în condițiile în care unele din istericele năsoase à la Lorena Lupu care vă formează opinia nu încetează să-i trateze pe bărbații trecuți de 40 de ani de „moșulică”.

Aceleasi năsoase, când au s-ajungă la 40 de ani, au să arate ca Baba Yaga, dar vouă ipocrizia convențională tot o să vă rămână.”

Pe mai multe conturi de facebook a apărut și fotografia Angelei Merkel la nudiști în tinerețe.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.