Acasă Social VIDEO: Moștenitoarea Federației SANITAS, CLAUDIA PETCU, candidat PSD la Camera Deputaților

VIDEO: Moștenitoarea Federației SANITAS, CLAUDIA PETCU, candidat PSD la Camera Deputaților

DISTRIBUIȚI

Vă întrebați cum s-a stins oficial conflictul din sănătate privind majorarea salariilor personalului medical? Prin „negocierea” purtată de Federația SANITAS cu guvernul Ponta. Astfel sindicaliștii i-au pupat mâna șefului, prim-ministrul Ponta pentru 25% la salarii începând cu 01 octombrie, având în vedere însă, că mai întâi au fost scoși de pe lista celor care vor primi majorarea angajații DSP-urilor.
Așa cum se vede în fotografie, șeful SANITAS, Marius Sepi e foarte mulțumit de salariile din România, distribuind fotografia lui Victor Ponta.
După ce am dezvăluit AICI  ocuparea simultană de către unul dintre negociatori, primvicepreședintele Sanitas, agramatul Marius Sepi a funcției de vicepreședinte PSD și lider SANITAS, acum a venit rândul moștenitoarei SANITAS, soția condamnatului pentru corupție Marius Petcu care execută o condamnare de 7 ani de închisoare. Acesta a primit 1,4 milioane de lei șpagă de la un om de afaceri, Petre Scrieciu, pentru a-i acorda contractul de lucrări de construcții la un centru al SANITAS. Marius Petcu l-a lăsat în locul său ca șef al Sanitas pe finul său, Leonard Bărăscu despre care am relatat deja că are un salariu lunar de 28.105 lei dar frâiele Fedrației au rămas în mâinile soției sale și ea asistentă medicală, Claudia Petcu care ocupă funcția de Secretar General al SANITAS, câștigând în ultimii trei ani un salariu lunar de 6000 de EURO în condițiile în care în statutul Federației nu apar atribuții specifice pentru secretarul general.
Claudia Petcu s-a înscris pe lista PSD pentru un loc de deputat la Camera Deputaților. Uitați-o în înregistrarea de mai jos. Nu-i așa că merită 6000 de EURO pe lună salariu, urmat de pensia aferentă peste câțiva ani? Nu pare deșteaptă? Cum nu înțelegeți ce vrea să spună? Păi voi ce salarii aveți ca să o înțelegeți pe ea?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.