Acasă Social Vin… taberele!

Vin… taberele!

DISTRIBUIȚI

Si in acest an, Agentia Nationala a Taberelor si Turismului Scolar vine cu oferte interesante de petrecere a vacantei de iarna. Dispunand de peste 24.000 de locuri, cate 12.000 pe serie, ANTTS acopera o arie destul de bogata a cererii, in tabere de odihna – 150.000-200.000 lei/zi/copil, specializate – 165.000-205.000 lei/zi/copil, si tabere sportive – 210.000 lei/zi/copil. Astfel, pretul unui sejur de sase zile in taberele de pe Valea Prahovei (in statiunile Busteni si Sinaia) este doar de 1.080.000 de lei, in taberele din judetul Constanta (in statiunile Eforie Sud sau Eforie Nord) – 960.000 de lei, iar in cele din judetul Buzau, la Poiana Pinului sau la Arbanasi – 1.020.000 de lei. Acestea sunt doar cateva exemple, oferta ANTTS fiind mult mai variata. Preturile semnalate includ servicii de cazare in camere cu doua, trei sau patru paturi cel mult, trei mese pe zi, precum si un program variat de programe distractiv-educative, desfasurate sub indrumarea animatorilor de vacanta profesionisti.

Chiar daca programele distractiv-educative vor exista in toate taberele, pe langa acestea mai exista si alte posibilitati de agrement, in functie de specificul zonei care le gazduieste. De exemplu, mai exista si tabere de schi, in care initierea in acest sport se va desfasura sub indrumarea monitorilor profesionisti – in judetele Prahova si Brasov, festivitatea Serbarile Zapezii – in taberele din judetele Suceava si Botosani, precum si initierea in datini si obiceiuri de iarna – in judetul Dambovita.

O alta noutate propusa de ANTTS este posibilitatea oferita cadrelor didactice pensionare de a petrece un sejur hibernal placut, in locurile de care dispune agentia. Pentru aceasta iarna, aproximativ 4.000 de locuri vor fi puse la dispozitia invatatorilor si profesorilor iesiti la pensie. Totodata, alte cateva mii de locuri in taberele ANTTS vor fi destinate studentilor.

Copiii de la casele de copii din Capitala vor beneficia, tot prin grija ANTTS, de sarbatoarea Pomului de Craciun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.