Home Social Vremea va fi răcoroasă cu înnorări și ploi pe arii extinse

Vremea va fi răcoroasă cu înnorări și ploi pe arii extinse

DISTRIBUIŢI

În cursul zilei de sâmbătă vremea va fi răcoroasă și în general instabilă, în sud-vestul și centrul țării și în zona de munte, cu înnorări și ploi pe arii relativ extinse. Vor fi mai ales averse, se vor semnala descărcări electrice și izolat cantitățile de apă vor depăși 20 l/mp.
În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiază iar astfel de fenomene vor fi doar pe arii restrânse. În a doua parte a intervalului vor fi înnorări mai ales în vestul, sudul și centrul teritoriului, unde pe arii relativ extinse vor fi ploi în general slabe.
Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 22 de grade, iar cele minime între 4 și 14 grade.
La București, vremea va fi răcoroasă, cerul va avea înnorări și va ploua slab, mai ales spre seară și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura  maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 12…13 grade

Duminică vremea va fi în general instabilă și răcoroasă, cu temperaturile maxime cuprinse între 14 și 22 de grade, iar cele minime între 5 și 15 grade.
Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului în jumătatea de sud-vest a țării și pe arii mai restrânse în rest.
Izolat vor fi cantități de apă mai însemnate și condiții de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 și 22 de grade, iar cele minime între 5 și 15 grade.

La munte, vremea va fi în general instabilă și îndeosebi în Carpații Meridionali și în Munții Banatului vor fi averse, descărcări electrice și rafale de vânt. Local cantitățile de apă vor fi însemnate și vor fi condiții de grindină. Intensificări ale vântului vor fi și în restul masivelor montane. Variațiile temperaturii aerului vor fi nesemnificative.
La mare, vremea va fi instabilă. Cerul va fi mai mult noros, în timpul zilei, când pe arii relativ extinse va mai ploua sub formă de aversă. Ploile vor fi însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla moderat cu intensificări temporare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 și 17 de grade, iar cele minime între 11 și 12 grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 16 și 19 de grade.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.