Acasă Special Ce cadouri poti darui in functie de zodie

Ce cadouri poti darui in functie de zodie

DISTRIBUIȚI

Știm cåt de greu vă este atunci cånd dorițI să cumpărațI cadouri celor dragi, mai ales pentru că nu vrețI să greșIțI șI darul ales să nu fie pe placul persoanei iubite sau pe placul unui membru apropiat al familiei. De aceea, pentru a vă simplifica puțin ziua de cumpărături șI decizia de alegere a cadoului vă prezentăm posibile daruri ce pot fi achiziționate în funcție de zodie.

Berbec
Pentru nativii din Berbec, cunoscuțI pentru bunul lor gust, dar șI pentru pretențiile mari pe care le au atunci cånd primesc un dar, cea mai bună alegere sunt cadourile scumpe șI de firmă. Berbecul nu este genul care să considere că doar gestul contează, ci va dori mai degrabă un cadou care să să arate că este apreciat la justa lui valoare. Este o persoană jucăușă, care nu stă o clipă locului, căruia îi plac sporturile de orice fel șI inovațiile. Dacă țI-ai propus să îi cumperi un produs tehnologic inovator, fii sigur că se va bucura. Atenție însă, produsul respectiv trebuie să fie de marcă. Un alt cadou potrivit pentru Berbec sunt produsele cosmetice, desigur scumpe, deoarece îi place orice îi răsfață trupul șI simțurile. Culorile potrivite, în caz că optezi pentru un obiect vestimentar, sunt roșul șI negrul. Berbecul se consideră unic.
Sugestii: puzzle personalizat, o colecție de produse cosmetice bune, un vin de colecție șI accesorii pe măsură, un mesaj de dragoste în sticlă

Taur

Taurul este din fire pretențios atunci cånd primește cadouri. Așteaptă să fie cu adevărat surprins de ceea ce primește. Adoră cadourile care reprezintă o adevărată declarație de dragoste. Căminul șI familia sunt sacre pentru el, orice obiect de decorațiuni interioare cu siguranță fiind pe placul lui. O idee în acest sens sunt cadourile romantice, bijuteriile, obiectele artizanale, vinurile scumpe de colecție, stele pe cer șI, fără îndoială, mesajele în sticlă. ÎșI dorește nemijlocit să știe că este prețuit șI iubit, iar aceste cadouri îl vor entuziasma mai mult decåt cele practice, de care ar avea mai multă nevoie. Fire gurmandă, se dă în vånt după delicatesele franțuzești, o sticlă de șampanie sau o cutie de bomboane fine belgiene. Dacă te hotărăști să îi cumperi un obiect vestimentar, să fie verde.
Sugestii: bijuterii, obiecte de decorațiuni interioare, flori, tablou de bun gust

Gemeni

Geamănul, chiar dacă nu pare, este în primul rånd o persoană practică, motiv pentru care va aprecia întotdeauna obiectele utile, de uz curent, de care chiar are nevoie. În același timp, însă, este și o fire foarte comunicativă, așa că, dacă te țin buzunarele, o idee de cadou ar fi un obiect din domeniul telecomunicațiilor, de tip telefon mobil, handsfree, bluetooth, program 3G. Trebuie să mai ții minte și că îi plac lucrurile noi, așa că orientează-te către ultima descoperire tehnologică în domeniu.
Pentru bani mai puțini, o idee ar fi obiectele care le stimulează inteligența sau cultura, cum ar fi o carte sau un abonament la un club. Culorile potrivite pentru ei sunt galben, portocaliu și violet.
Sugestii: electronice, laptop, telefon mobil, set pentru birou, un puzzle

Rac

Pentru Rac, cadourile sunt mai ales un semn de considerație. E bine de știut că pentru acest nativ trebuie să găsești cadoul pe care țI l-a spus el odată că șI-l dorește. Aceasta ar demonstra că ești foarte atent (ă) la nevoile și dorințele sale. Chiar dacă este doar o bijuterie, o va purta mereu cu måndrie, fiind o dovadă a iubirii tale pentru el. În rest, este destul de capricios șI va fi destul de greu să găsești ceva pe placul Racului. Orice este legat de ocult sau are o tentă spirituală îl va fascina. Culorile care I se potrivesc sunt în general cele din gama de albastru.
Sugestii: o tabacheră veche, un tablou sau o icoană, un parfum fresh, o amuletă, un vin bun

Leu

Leului îi plac foarte mult cadourile. Îl va încånta ideea că te-ai gåndit la el mai mult decåt cadoul în sine. Cu toate acestea, dacă vrei să-l faci cu adevărat fericit, cumpără-I ceva cu care să se poată måndri: un mobil sau ceva de îmbrăcat. Mai presus de orice, leului îi place foarte mult să fie flatat. Dacă te țin buzunarele, cumpără-I ceva de firmă sau ceva de mai mulțI bani, pentru a fi sigur că se va putea måndri cu acel cadou. Culorile cele mai potrivite pentru Leu sunt cele din gama de portocaliu-roșu.
Sugestii: un tricou haios personalizat, electronice, obiecte de decorațiuni interioare, un animal de casă, ceva fabricat manual

Fecioară

Cu Fecioara vei avea ceva de furcă pentru că este un pretențios fără pereche. Din punctul de vedere al unei Fecioare, ceea ce îi faci cadou demonstrează în primul rånd ceva despre tine șI despre caracterul tău. apoi, demonstrează dacă ești atentă la gusturile lui șI, mai ales, cåt de bine îl cunoști. Detaliile sunt foarte importante. S-ar putea să afli că îi plac dungile un pic mai groase, de exemplu. Este o fire conservatoare, deci nu căuta să îl șochezi. Îl vei bucura cu un dar util, care pare banal în ochii altora, dar care este prețios pentru el. Culorile potrivite sunt cele din gama roșu-violet.
Sugestii: obiecte de birotică, jocuri de strategie șI de inteligență, bijuterii, cosmetice, lenjerie

Balanță

Pentru Balanță ar fi ideal dacă I-ai cumpăra ceva ce îșI dorește de mult timp. Balanța nu se poate preface șI îțI va spune deschis ce crede despre cadoul primit. Orice articol vestimentar sau accesoriu de îmbrăcăminte de bun gust este binevenit. De asemenea, orice cadou scump șI elegant îl va încånta cu siguranță. TotușI, îi place mai mult să facă daruri decåt să primească. Culorile care pun în valoare Balanța sunt albastru-argintiu.
Sugestii: șampanie, o băutură fină, parfum scump, cosmetice de firmă, suport de lumånări stilat, un abonament la o sală de fitness

Scorpion

Nativul acestei zodii este șI el destul de pretențios. ȘI știi foarte bine ce înseamnă să te dai peste cap pentru a satisface pretențiile unui Scorpion. Alege ceva fie scump, fie care să îi stimuleze inteligența. Nu suportă lucrurile șI cadourile obișnuite, de aceea se așteaptă să primească întotdeauna un cadou special conceput pentru el. Nu te gåndi să îi iei ursulețI de pluș, brelocuri sau felicitări colorate. Scorpionul se dă în vånt după lucrurile scumpe, de valoare. Culorile care se potrivesc cu acest nativ sunt în gama violet-grena-roșu.
Sugestii: parfum foarte scump, ceas de firmă, obiecte vestimentare de firmă, set de aromaterapie sau esențe

Săgetător

Este conservator în ceea ce privește cadourile. Obiectele istorice sau specifice unei anumite zone sau țări au întotdeauna efect. Săgetătorul este semnul care iubește cel mai mult excursiile. Intenția contează mai mult decåt orice alt cadou, cel mai important este că nu ai uitat de ziua lui. Culorile care I se potrivesc sunt din gama roșu-grena-maro.
Sugestii: bilete pentru o excursie în străinătate, echipament de alpinism, carte de călătorii, cadouri amuzante, album de artă

Capricorn

Capricornului îi plac în primul rånd lucrurile de firmă. Este un conservator în adevăratul sens al cuvåntului. Nu apreciază cadourile de complezență, care nu au nicio legătură cu personalitatea, stilul șI gusturile lui. Cadoul trebuie să îi arate că îl cunoști șI că știi ce îșI dorește, dar, mai ales, trebuie să fie măsură a dragostei purtate. Culorile preferate sunt cele elegante șI reci: bleumarin, gri, negru, argintiu.
Sugestii: ceas de aur sau de firmă, obiecte vestimentare ale unui designer celebru, o agendă de piele, electronice de calitate

Vărsător

Apreciază foarte mult ideea că te-ai gåndit la el șI că îl prețuiești. Important este să petreci ziua cu el șI să ai grijă să se simtă cåt mai bine. Este original din fire, așa că orice obiect inovator, haios, nonconformist îi va plăcea în mod sigur. Ideea de bază este să îi stimulezi imaginația. Culorile potrivite sunt bleu șI portocaliu.
Sugestii: animal de casă, o excursie la munte, obiecte vestimentare nonconformiste, bilete la un concert

Pești

Imaginația este caracteristica lor dominantă. Sunt pasionațI de istorie, psihologie șI artă. Le plac obiectele exotice, care îi fac să viseze la locuri îndepărtate. Sunt romantici prin definiție, deci lumånărelele, inimioarele șI ursuleții de pluș sunt o idee foarte bună. Florile șI clasica cutie de bomboane, însoțite de o felicitare șI o invitație la o cină romantică pe malul lacului nu dau greș. ÎI plac bijuteriile șI lucrurile scumpe, pentru că îl fac să se simtă prețuit. Culorile potrivite pentru Pești sunt cele pastelate: roz, bleu, verde deschis.
Sugestii: bijuterii, flori, echipament audio, cd-uri cu muzica preferată, set de aromaterapie, cărțI de istorie, beletristică

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.