Acasă Special Scrisoarea unui protestatar: Cum poate ajuta efectiv diaspora la înlăturarea guvernului PSD?

Scrisoarea unui protestatar: Cum poate ajuta efectiv diaspora la înlăturarea guvernului PSD?

DISTRIBUIȚI

Vă prezentăm scrisoarea unui protestatar transmisă pe adresa redacției Curentul:

Frați români! Încă din 1990 am protestat față de instalarea de către fosta Securitate a lui Ion Iliescu în fruntea statului. An de an am mers la demonstrații. În 1996 am reușit prin vot să-l dăm jos pe bolșevic. În 2004 am reușit din nou să învingem PSD, fost FSN, fost PDSR. Între timp cei mai buni dintre noi au plecat din țară mai ales după 2007. A fost din ce în ce mai greu. În 2009, fără voturile Diasporei l-am fi avut președinte pe prostănacul Geoană. În 2014, pe mitomanul Ponta, fanul lui Che Guevara. Și acum, românii din diaspora sunt singurii care ne pot ajuta, într-adevăr, să scăpăm de PSD-Ciuma Roșie. Dar nu strigând anti-PSD la meciurile Simonei Halep și derutând-o pe minunata noastră tenismenă, ci ajutându-și țara prin vot. Românii care trăiesc în afara granițelor nu trăiesc din ajutoarele sociale date de PSD și nici din relațiile de rudenie sau sexuale cu jeguri de politicieni .

Iată ce trebuie să facă românii plecați în străinătate:

-În primul rând, atunci când sunt alegeri locale sau parlamentare să îşi programeze din timp un drum în ţară şi să voteze în localităţile unde au domiciliul din România.
-Asta pentru că dacă votează în ţările unde muncesc, vor trimite în parlament doi sau trei chiori care nu au nici o putere, adică cele 2 sau 3 locuri de deputaţi destinate diasporei. Şi nici un senator.
-Dacă votează în ţară, cei 4 milioane pot trimite în parlament aproape jumătate dintre parlamentari, care astfel îi vor reprezenta efectiv.
-Altfel pomanagii rămaşi în ţară (cei care trăiesc din ajutoarele sociale) şi profitorii relaţiilor de nepotism şi de crimă organizată din instituţiile de stat (foarte mulţi din păcate, cei cinstiţi fiind minoritari) vor trimite în parlament aceeaşi infractori ca şi în prezent.
-Aşa vor trimite în parlament oamenii pe care îi vor şi nu vor mai ajunge deputaţi o Carmen Dan, Ioana Bran, Andreea Cosma, Vlad Cosma, Cătălin Rădulescu Mitralieră şi alţi paraşutaţi fără nici o legătură cu dragostea de ţară sau apărarea interesului public.
-La alegerile locale, dacă vor vota în ţările unde muncesc vor alege oameni în consiliile locale de acolo, iar în ţară vor ieşi aceeaşi escroci care acum conduc şi jefuiesc liniştiţi localităţile.
-Votând în ţară nu vor mai ieşi la alegerile locale aceeaşi baroni locali şi se va termina domnia unuia ca Buzatu, Stănescu, sau Dragnea, indivizi care au condus şi jefuit nestingheriţi, ani de zile, cele mai sărace judeţe pentru că au învăţat când şi cui să dea pomeni electorale, fără să fie traşi la răspundere şi care au profitat că persoanele active din judeţele lor sunt majoritatea plecaţi la muncă în străinătate, ori indivizi precum Nicuşor Constantinescu, Mircea Cosma, Gheorghe Nechita care au jefuit cele mai bogate judeţe până le-au adus la nivelul Vasluiului , Teleormanului şi Botoşaniului.

La fel, o prezenţă masivă la vot trebuie să ducă la stoparea pandelizării Bucureştiului şi tragerea la răspundere penală şi materială a acestor infractori care au acaparat Bucureştiul şi care îl jefuiesc sistematic.

Altfel spus, dacă românii din diaspora îşi iubesc cu adevărat ţara şi vor o schimbare să îşi facă rezervări la avioane, trenuri şi autocare şi să vină în ţară la alegeri. Să blocheze punctele de intrare în ţară, să fie întâmpinaţi în localităţile lor de rude şi împreună să meargă la vot!
LA TOATE ALEGERILE!
Primul test la alegerile europene.
Dacă votează acolo în ţările unde muncesc, nu vor trimite în parlamentul European pe nimeni din România, iar reprezentanţii noştrii vor fi Viorica Dăncilă, Daciana Sârbu, Maria Grapini şi alte astfel de specimene.
VENIŢI FRAŢI ROMÂNI LA VOT ÎN ŢARĂ!

La alegerile locale şi parlamentare interne!
Dacă veniţi, nici urmaşii lui Attila, Drujba lui Dumnezeu nu mai prind parlamentul, pentru că nu vor mai trece pragul de 5%, astfel încât vor avea 1 singur reprezentant în parlament, ca toate minorităţile. Poate aşa vor înţelege şi concetăţenii noştrii de naţionalitate maghiară că interesele lor sunt în primul rând cele economice, nu plăcuţele bilingve. Că atunci când ai burta plină şi hambarul încărcat poţi vorbi în ce limbă vrei şi nu te interesează ce scrie pe plăcuţele de pe gardul casei (stradă sau utca) că tu tot utca îi spui şi nu te ceartă nimeni. Dacă tu cunoşti şi limba română nu o să-ţi mai fie teamă să ieşi din satul tău pentru că tu nu vorbeşti limba ţării tale şi ţi-e ruşine că nu ştii limba.
În schimb când nu ai după ce bea apă, pui botul ca orice amărât la groful îmbuibat cu vilă pe malul lacului Snagov, dar şi la Balaton ori în Buda, care îţi dă un os şi care spune că nu ai ce mânca din cauza românilor. Acel grof care a tăiat pădurile de la tine din localitate şi le-a vândut şi care spune că ţie îţi iau apele casa pentru că românii nu te ajută, acel grof care îţi ia cartofii produşi de tine cu 10 bani /kg şi îţi spune că nu vor românii să plătească mai mult, iar ei îi vinde la Hipermarket cu 2 lei/kg şi râde şi de tine şi de noi că ne-a păcălit pe toţi şi s-a îngrăşat de pe urma tuturor! Fără deosebire de naţionalitate, pentru că la el banii nu au miros!
Aşa îşi vor manifesta voinţa politică şi concetăţenii de naţionalitate maghiară care vor alege un partid de dreapta, de centru sau de stânga(să sperăm că nu PSD) care să îi reprezinte şi care să facă o politică menită să ducă la dezvoltarea întregii ţări, pentru că dacă merge bine ţării, le merge bine şi maghiarilor din România!
Aşa vor înţelege că pentru ei lumina vine de la Bucureşti, iar de la Budapesta doar se stinge!

CEREM ALEGERI ANTICIPATE!
Dar dacă nu venim toţi la vor, inclusiv cei din diaspora, tot degeaba. Va ieşi tot gaşca de infractori a lui Dragnea şi atunci ne vor râde în nas, sau mai puţin academic spus dar conform DEX, se VOR PIŞA PE NOI, că tot ca ei va fi!
Mă gândesc cu groază la rânjetul pușlamalei mincinoase codrin ştefănescu sau a dementului mitoman rădulescu mitralieră!
VENIŢI LA VOT!
Mai bine să plângă mămicile lor şi tot neamul lor de infractori, decât să mai suportăm umilinţe în propria ţară, sărăcie, batjocură, mizerie.
VREM O ŢARĂ CA AFARĂ! Dar nu ca în Est, ci ca în Vest!

JOS GUVERNUL MAFIOT!
VREM ALEGERI ANTICIPATE!
VENIŢI TOŢI LA VOT, cu orice efort, indiferent de costuri. Merită să pierdeţi banii pe 2-3 zile de muncă ca să salvaţi ţara de infractori!
E PENTRU VOI, PĂRINȚII ŞI COPIII VOŞTRI, dacă vreţi să mai veniţi în ţară!

Un protestatar care-și iubește țara.

 

4 COMENTARII

 1. Dosarul violentelor provocate la mitingul Diasporei din 10 aug. 2018 trebuie finalizat! Vreau sa vad bestiile nominalizate si arestate. Mi-am scos certificatul medico-legal si ranile persista inca si supureaza… Am depus plangere penala pe 14 aug, completata pe 17 aug. a.c. – la Parchetul General – prin e-mail si nu am primit, pana acum, niciun raspuns! Bestiile trebuie identificate si pedepsite exemplar, altfel, vor recidiva! Multumesc pentru postare. – ing. Sorin-Ioan Nicolescu – Ploiesti – 24 aug. 2018

 2. Dosarul violentelor provocate la mitingul Diasporei din 10 aug. 2018 trebuie finalizat! Vreau sa vad bestiile nominalizate si arestate. Mi-am scos certificatul medico-legal si ranile persista inca si supureaza… Am depus plangere penala pe 14 aug, completata pe 17 aug. a.c. – la Parchetul General – prin e-mail si nu am primit, pana acum, niciun raspuns! Bestiile trebuie identificate si pedepsite exemplar, altfel, vor recidiva! Multumesc pentru postare. – ing. Sorin-Ioan Nicolescu – Ploiesti – 24 aug. 2018

 3. Manistul Anonim recunoaste prin propria declaratie ca:
  – a participat la o manifestatie neautorizata;
  – a fost printre cei care au avut un comportament violent;
  – este complice la incercarea de destabilizare si discreditare a Romaniei;
  – a comis ultraj impotriva fortelor de ordine.
  Cat este pedeapsa pentru fiecare in parte?

 4. Apăi diaspora a pus președintele acum trebuie săi puna si guvernul. numai interese obscure.faci un bine si primesti rau.unde era diaspora pe vremea lui base cand se închidea spitale se tăiau salarii se fura tara la greu.cred ca sunt jocuri externe.halal .ne meritam destinul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.