Acasă Sport Adrian Diaconu va avea un challenger de 42 de ani!

Adrian Diaconu va avea un challenger de 42 de ani!

DISTRIBUIȚI

Proaspătul campion mondial la categoria semigrea, versiunea WBC, românul Adrian Diaconu, își va apăra centura în fața italianului Silvio Branco, desemnat challenger oficial al românului. Promotorul lui Diaconu, Salvatore Cherchi, a demarat deja procedurile de organizare a luptei dintre Diaconu și Branco, fost campion la semigrea, versiunea WBA.
Silvio Branco are în palmares 57 de victorii (34 prin KO), 9 înfrângeri (3 prin KO) și două remize, într-un total de 68 de meciuri. Pugilistul în vârstă de 42 de ani a boxat la București în cadrul galei, în urma căreia Adrian Diaconu a devenit campion mondial interimar la semigrea, după ce l-a învins pe Chris Henry. Branco l-a învins atunci, la puncte, pe francezul Abdelkader Banzimia.
La 11 iulie, președintele Federației Române de Box, Rudel Obreja, anunța că Adrian Diaconu va fi declarat de WBC noul campion mondial al versiunii la categoria semigrea, după ce deținătorul centurii, americanul Chad Dawson, a refuzat din nou să boxeze cu românul în gala care urma să se desfășoare la București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.