Acasă Sport Andreea Marin si Iulia Fratila vor conduce delegatia romana la Olimpiada Jurnalistilor...

Andreea Marin si Iulia Fratila vor conduce delegatia romana la Olimpiada Jurnalistilor din Spania

DISTRIBUIȚI

Echipa nationala de fotbal a ziaristilor din Romania va juca, pe 24 aprilie, la Bucuresti, o partida amicala cu selectionata similara a Moldovei, in vederea pregatirii participarii la Olimpiada Jurnalistilor de la Almeria (Spania).

Firma Nike a donat un set de echipament selectionatei de fotbal a ziaristilor romani pentru meciul din 24 aprilie. Echipa de fotbal a Romaniei va concura, in perioada 5 – 12 mai, la Olimpiada de la Almeria, alaturi de selectionatele Belgiei, Moldovei, Spaniei, Sloveniei, Canadei, Portugaliei, Germaniei, Frantei, Ucrainei si Rusiei.

Delegatia Romaniei a cucerit medaliile de aur la fotbal la Jocurile Mondiale (JM) ale Jurnalistilor din Cap Cartage (Tunisia), in anul 1996, si la editia din anul 1998, de la Vravrona (Grecia), a Jocurilor Mondiale. Romania a ocupat locul al doilea in clasamentul pe medalii al editiei din anul 2000 a Jocurilor Mondiale ale Jurnalistilor, care s-au desfasurat in localitatea belgiana Spa. Olimpiada Jurnalistilor, editia 2002, va fi organizata in premiera de Romania. In perioada 27 mai – 3 iunie, selectionata de fotbal a ziaristilor romani a fost invitata sa participe la Marakesh (Maroc) la un turneu international de fotbal in sala si in aer liber. Nationala de fotbal a jurnalistilor va juca pe 2 mai in semifinalele fazei pe municipiu a Cupei Romaniei-Tuborg in compania divizionarei D Spicul Mopan, selectionata jurnalistilor calificandu-se in aceasta etapa in urma victoriilor inregistrate in fata divizionarelor D, Electroaparataj, AS Grivita si Aversa.

Clubul Sportiv al Jurnalistilor (CSJ) le-a invitat pe prezentatoarele TV Iulia Fratila (Prima TV) si Andreea Marin (TVR) sa participe la Almeria la prima Olimpiada a Ziaristilor, acestea urmand sa concureze la cateva discipline sportive. Andreea Marin va fi ambasadoarea Romaniei la aceasta competitie, ea renuntand sa mai concureze la expeditia automobilistica Bucuresti-Dakar pentru a fi prezenta in Spania. Iulia Fratila, care este vicepresedinte CSJ, va fi responsabila centrului de presa al delegatiei Romaniei la Almeria.

Comitetul Olimpic Roman a sprijinit financiar deplasarea delegatiei Romaniei la Olimpiada de la Almeria cu suma de 164 milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.