Acasă Sport Anglia, obligata sa invinga in Estonia pentru a evita rusinea

Anglia, obligata sa invinga in Estonia pentru a evita rusinea

DISTRIBUIȚI

Situaţia dificilă în care se află selecţionata Angliei în grupa D a preliminariilor Campionatului European, îi obligă pe elevii lui Steve McLaren să câştige în partida din această seară, pe care o vor disputa, în deplasare, împotriva Estoniei.

Rezultatele de până acum ale reprezentativei Albionului spun multe despre şansele lor de a mai prinde un loc la Europenele de anul viitor din Elveţia şi Austria. Anglia a obţinut victorii doar în faţa slab cotatelor Macedonia, Andora, ceea ce nu este de ajuns pentru o echipă de talia -insularilor-.

Grupa D este condusă de Croaţia, cu 16 puncte din şase meciuri, urmată de Israel şi Rusia, ambele cu câte 14 puncte. Anglia ocupă abia locul al patrulea, cu 11 puncte din şase meciuri, ceea ce înseamnă că în deplasarea din Estonia, un eşec ar însemna o catastrofă pentru selecţionata Albionului.

Problemele cu care se confruntă naţionala Angliei au fost explicate de către fostul selecţioner, Graham Taylor, care a evitat să-l învinuiască pe Steve McLaren pentru această situaţie. -Nu pot să înţeleg de ce Anglia se află printre favoritele câştigării turneelor finale, la fiecare doi ani, în care se dispută un Campionat Mondial sau unul European. Noi am cucerit un singur trofeu din 1930 şi până acum. Echipa noastră este mai degrabă una de sferturi de finală, iar asta nu este vina lui McLaren-, a spus Taylor.

Fostul selecţioner englez consideră că principala cauză a insucceselor Angliei se datorează jucătorilor străini care evoluează în număr foarte mare în Premiere League. -McLaren va avea tot mai puţini jucători pe care sa-i cheme la naţională, deoarece peste 60 la sută din jucătorii din campionatul intern sunt străini-, a precizat Taylor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.