Acasă Sport Antrenorii din Paraguay au solicitat expulzarea din tara a celebrului Cesare Maldini

Antrenorii din Paraguay au solicitat expulzarea din tara a celebrului Cesare Maldini

DISTRIBUIȚI

Unul din cei mai celebri tehnicieni ai ultimelor decenii are probleme dintre cele mai serioase in America de Sud: deunazi, Asociatia Antrenorilor de Fotbal din Paraguay (ATFP) a solicitat Directiei generale pentru imigratie, nici mai mult nici mai putin decat expulzarea din tara a tehnicianului italian Cesare Maldini, care este selectionerul reprezentativei paraguayene, si anularea contractului acestuia cu federatia!

Vicepresedintele ATFP, Dario Nunez, a afirmat ca Maldini (fost antrenor al squadrei azzura), al carui contract cu federatia Paraguayana de Fotbal a intrat in vigoare pe 1 februarie 2002, incalca legea privind imigratia, care prevede ca o persoana ce nu este rezidenta in Paraguay nu poate depune o activitatea remunerata in acest stat.

Pe de alta parte, purtatorul de cuvant al federatiei de fotbal, Guillermo Battilana, a declarat ca situatia lui Maldini nu este contrara legii.

Antrenorii paraguayeni considera insa ca situatia lui Maldini contravine si unei legi ce reglementeaza modul in care sunt desemnati responsabilii din fotbal.

Fara a se lasa mai prejos, Guillermo Battilana a negat aceste acuzatii, reamintind ca selectionata Paraguayului a mai avut antrenor straini, care nu au intampinat astfel de probleme.

Cesare Maldini a acceptat, la finalul lunii decembrie 2001, sa preia conducerea tehnica a selectionatei paraguayene de la 1 februarie si pana dupa Cupa Mondiala din Coreea de Sud si Japonia.

Echipa nationala a Paraguayului se afla in grupa B a turneului final al Cupei Mondiale, alaturi de selectionatele Spaniei, Sloveniei si Africii de Sud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.