Acasă Sport Atletul patriot și-a tatuat domnitorii pe braț

Atletul patriot și-a tatuat domnitorii pe braț

DISTRIBUIȚI

Un campion la atletism se poate lăuda că sărbătorește la înălțime Centenarul Marii Uniri! De 2 ori chiar. Medaliat cu aur în 2018 la Naționalele de Sală la săritura în înălțime, Claudiu Lăzărică are istoria României tatuată pe brațul său.

„Este ceva extraordinar că după 100 ani încă reușim să ne menținem români, să ne păstrăm tradițiile și absolut tot ce înseamnă România. Este o mare bucurie pentru mine că am prins Centenarul și totodată o mândrie”, spune atletul de la CSM București.

Simbolurile dacice, Sfinxul din Carpați, Vlad Țepeș, Ștefan cel Mare și Mihai Viteazu și-au găsit cu toții loc pe brațul atletului de la CSM București. Acesta nu vrea să se oprească aici cu tatuajele patriotice.

2,24 metri este cel mai bun rezultat din cariera atletului patriot. Cu această săritură, Lăzărică devenea campion național în aer liber în 2017. Anul acesta, sportivul de la CSM București a luat primul loc la naționalele indoor de la București cu 2.20 metri. În 2020, războinicul dac vrea să ajungă printre samurai la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

„Steagul dacic stilizat a fost primul tatuaj. Artistului i-a plăcut tematica naționalistă aleasă de mine. Mă motivează aceste tatuaje mai ales la concursurile internaționale. Îmi aduc aminte că sunt acolo cu un motiv și trebuie să reprezint cu mândrie țara mea. România e totul pentru mine. Fac sport în primul rând pentru a promova România oriunde în lume”, afirmă cu entuziasm campionul național la săritura în înălțime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.