Acasă Sport Balint, Hagi si Popescu au luat bani de la Galatasaray

Balint, Hagi si Popescu au luat bani de la Galatasaray

DISTRIBUIȚI

Un asa inceput de an si-ar dori oricine: clubul turc Galatasaray si-a achitat datoria fata de fostul antrenor secund al echipei (si, ulterior, secund al lui Gica Hagi la selectionata tricolora), Gavril Balint. Astfel, Galata i-a platit acestuia suma de 226.000 de dolari, adica peste 7,2 miliarde de lei!

De asemenea, gruparea din Istanbul si-a achitat si o parte din datoriile fata de Gheorghe Hagi si Gheorghe Popescu, platindu-le acestora cate 198.000 de dolari (circa 6,3 miliarde de lei). Restul sumelor restante catre Hagi si Popescu vor fi platite de Galatasaray dupa 5 aprilie, cand clubul turc va primi de la UEFA o a doua transa, de 2.195.000 de dolari, pentru participarea in Liga Campionilor.

Respectandu-si -rangul-, Galatasaray a platit, de asemenea, 3.800.000 de dolari gruparii Real Sociedad, pentru transferul atacantului Arif Erdem, si 200.000 de dolari clubului Sturm Graz, pentru imprumutul jucatorului Fleurquin. Bani, nu gluma!

Gruparea turca a reusit sa-si achite aceste datorii din prima transa, de 1.636.000 dolari, primita de la UEFA pentru participarea in Liga Campionilor, la care s-a adaugat suma de 3.750.000 de dolari, virata clubului din Istanbul de AC Milan, pentru transferul lui Umit Davala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.