Acasă Sport Becali: „Nu cred că Mutu va refuza convocarea”

Becali: „Nu cred că Mutu va refuza convocarea”

DISTRIBUIȚI

Finanțatorul stelist Gigi Becali e convins că zvonurile conform cărora Adrian Mutu urmează să refuze convocările la echipa națională nu se vor adeveri niciodată. El susține că aceasta a fost doar o strategie prin care s-a încercat debarcarea selecționerului.

 Gigi Becali a declarat că Mutu va veni în continuare la națională, deși un cotidian anunțase că "Briliantul" are de gând să nu mai răspundă convocărilor lui Pițurcă. "Vrăjeala asta că nu mai vine Mutu la națională e scornită de dușmanii lui Pițurcă. Știu de unde pleacă, ei zic: ÇHai să-i arătăm puțin pisica lui Pițurcă, să-l mai înmuiemÈ. Pe Pițurcă n-ai cum să-l înmoi. Are o avere de vreo 40-50 de milioane, a făcut și el afaceri cu terenuri, îl doare în pălărie, el face din plăcere și dragoste de fotbal, nu pentru bani. Mutu o să vină la națională. Sunt unii din fotbal care îl conduc și s-au înțeles să arunce asta, poate o fi vorbit și cu Mutu, să-l pună puțin la punct pe Pițurcă. Asta bănuiesc, e o persoană care conduce fotbalul și care a înscenat asta. Trebuie să îi accepți defectele, el nu ți le acceptă pe ale tale", a spus Gigi Becali.

Pițurcă, trișor la cazinou

Patronul echipei din Ghencea a explicat și modul în care selecționerul a trișat la un cazinou cu ceva vreme în urmă. "Ce a făcut Pițurcă la cazino n-a făcut nimeni în țara asta, e dat naibii. A pus o cameră de filmat într-un pachet de țigări, toate cărțile pe care le vedea dealerul, le vedea și el. Îi comunica cineva din mașină, care avea computer, ce cărți vin. Așa e, ca în James Bond. Eu n-am avut tupeu s-o fac, a făcut-o el. Până la urmă și-au dat seama, mergea la cărți imposibile. Juca contra jocului de până atunci, s-au prins că e ceva în neregulă", a spus Becali, și el un mare amator de jocuri de noroc, în special de ruletă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.