Acasă Sport Chelsea își face stadion nou

Chelsea își face stadion nou

DISTRIBUIȚI

Arena pe care joacă Chelsea în acest moment, "Stamford Bridge" (foto), nu este suficient de încăpătoare pentru fanii "albaștrilor", în ciuda faptului că are o capacitate de 42.500 de locuri. Oficialii londonezilor au văzut deja proiectul noului stadion, care va fi amplasat în apropierea actualei locații, la numai o oră de mers. Numărul de locuri nu a fost încă stabilit, dar va fi cuprins între 65.000 și 75.000, acoperișul va fi unul retractabil, iar costurile totale se vor ridica la aproximativ 500 de milioane de euro.
"Prezentarea a fost una impresionantă, iar toți au admirat fotografiile cu stadionul", a afirmat unul dintre constructori.
"Stamford Bridge" are toate șansele ca, după inaugurarea noii arene, să fie transformat într-o zonă cu apartamente de lux, după modelul lui Arsenal, care a renunțat acum două sezoane la "Highbury" în favoarea lui "Emirates".
Cu toate acestea, Chelsea a anunțat, prin intermediul unui comunicat, că un nou stadion va fi construit doar dacă cel actual nu se va putea mări: "Poziția clubului Chelsea în privința construirii unui nou stadion este foarte clară: nu intenționăm să ne mutăm, până nu vom epuiza opțiunile de mărire a stadionului Stamford Bridge. Toată lumea este conștientă de dificultățile pe care le întâmpinăm în privința extinderii stadionului".

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.