Acasă Sport Cine este, totusi, prima?

Cine este, totusi, prima?

DISTRIBUIȚI

Continuand parcursul triumfal catre trofeul competitiei, superfotbalistii -Curentului- au cedat rugamintilor respectuoase ale amatorilor de la -Prima TV-, acceptand, fiindca tot aveau drum pe la Sala Antilopa din Capitala, un meci-scoala. Contand totusi ca formalitate birocratica pentru calificarea in semifinale, acesta s-a transformat iute intr-un meci-gradinita, tinerii de la televiziune afland pe pielea lor ca -viata bate filmul la scor-.

Partida a confirmat prapastia de valoare dintre cele doua formatii, scorul de 6-3 (2-2) in favoarea magicienilor nostri exprimand palid carnavalul din teren, demn de Rio. Printre dansatorii de samba cu balonul la picior a revenit, dupa o indelungata cura de slabire, Zapuc Nicolae, alintat de tifosi -Zappmobile-, pentru mobilitatea sa uluitoare. Portarul interimar al echipei noastre, Stan Robert, a respins plictisit suturile -Primei-, pe toata durata partidei, cu un singur picior (acelasi, dupa cum arata diagrama vanatailor). In fine, tanarul Burlacu Gabriel a avut spre final un acces de mila pentru adversari si i-a cerut zeci de secunde arbitrului sa-i permita inlocuirea cu un coechipier mai slab. Arbitrul interpreta insa strigatele -Schimbare! Schimbare!- ca manifestari politice si le-a ignorat prudent.

Cat despre cei de la -Prima-, constienti de lipsa sanselor – fazele de poarta neputand fi construite pe prompter, ei s-au filmat intre ei, adunand imagini pentru o noua editie a emisiunii -Camera de ras-. Spectatorii au plecat incantati de show-ul oferit gratis de fotbalistii nostri, dar si munciti de o intrebare grea: -Daca echipei de la televiziune i se spune ?çPrima?ê, formatia de vis a ?çCurentului?ê cum ar trebui strigata, ca sa reflectam corect realitatea?-.

Iata si celelalte rezultate ale partidelor din sferturi:

Mediafax – Radio Romania Actualitati 2-6; Ziua – Gazeta Sporturilor 3-7; Pro Sport – Pro TV 3-5 (3-3), dupa penalty. Luni la pranz, Hotelul Ambasador gazduieste tragerea la sorti pentru semifinalele competitiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.