Acasă Sport Claudiu Niculescu, Barcauan, Danciu si Domocos, cedati la echipa de tineret!

Claudiu Niculescu, Barcauan, Danciu si Domocos, cedati la echipa de tineret!

DISTRIBUIȚI

Consiliul de Administratie al FC Universitatea Craiova a decis, ieri, ca jucatorii Claudiu Niculescu, Cosmin Barcauan, Ciprian Danciu si Viorel Domocos sa fie cedati formatiei de tineret pentru o perioada nedeterminata. Motivul: evolutii cu mult sub posibilitatile lor, totul culminand cu egalul cu Ceahlaul Piatra Neamt, 1-1, in etapa a 19-a a Diviziei A.

Jucatorii divizionarei -B- UFC Electro Craiova, Ionut Rada, Ionut Stancu, Mihaita Plesan si Alin Vigariu au revenit la formatia Universitatea Craiova. Consiliul de Administratie a mai hotarat ca directorul sportiv al Universitatii Craiova, Petre Deselnicu, sa fie numit in postul de presedinte al clubului UFC Electro Craiova, urmand sa ramana, in continuare, si in functia ocupata la divizionara A. In functia de vicepresedinte al UFC Electro Craiova a fost numit Abraham Francisc.

In urma demisiei lui Emil Sandoi, Consiliul de Administratie al gruparii oltene a decis ca in functia de antrenor principal al UFC Electro sa fie numit Stefan Tara, in timp ce antrenor secund va fi Valeriu Tita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.