Acasă Sport Dani Coman se teme pentru cariera lui

Dani Coman se teme pentru cariera lui

DISTRIBUIȚI

Portarul Rapidului, Dani Coman, a declarat la plecarea în Belgia, unde va efectua un control medical, că se teme că accidentarea la umărul drept i-ar putea afecta decisiv cariera sportivă.
"Accidentările fac parte din viața fiecărui sportiv. Cel mai rău lucru este să nu mai pot juca. Mă gândesc și la Campionatul European, și la faptul că-mi doresc să ajut echipa pentru a câștiga campionatul.", a spus Coman.
Goalkeeper-ul echipei de sub Podul Grant s-a accidentat la umărul drept în timpul partidei cu UTA, din etapa a 16-a a Ligii I, și a ratat ultimele trei jocuri din stagiunea de toamnă. După perioada de refacere, problemele lui Coman au reapărut în timp ce se afla la echipa națională pentru meciul amical cu Israel.
Cu toate că accidentările l-au privat de multe ori de reușite profesionale importante, cea de acum nu pare a fi atât de gravă pe cât se teme sportivul. Chiar vicepreședintele Rapidului, Grigore Sichitiu, a declarat că, de mâine, portarul își va relua antrenamentele alături de echipă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.