Acasă Sport Doroftei, absent nemotivat la toate evenimentele internaţionale

Doroftei, absent nemotivat la toate evenimentele internaţionale

DISTRIBUIȚI

În timp ce toată suflarea boxului european se pregăteşte pentru unul dintre cele mai importante evenimente ale anului, alegerile Adunării Generale EUBC, la Federaţia Română preşedintele Leonard Doroftei doarme liniştit: i- a pasat sarcina lui Vasile Câtea. Nu este pentru prima dată cand „Moşul” arată că îl doare în cot de imaginea boxului românesc în străinătate. Viorel Sima a întocmit „lista ruşinii”- evenimentelor internaţionale unde a absentat nemotivat Doroftei, scriu jurnaliștii de la Dobrogea TV.

2- 5 februarie 2015- Lausanne (două ore cu avionul) – COMISIA APB. Preşedintele anunţă JOI (5 FEBRUARIE) la ora 16:00 că nu mai poate veni la lucrările comisiei care începuseră luni si erau pe final!!! Răspunsul AIBA: LUCRARIRE COMISIEI TOCMAI S-AU TERMINAT!

12-15 aprilie 2015- Assisi, Italia (o oră și jumătate cu avionul) – CONGRES EUBC. Președintele anunța din nou că nu merge la o întâlnire foarte importantă. Ieri, Doroftei l-a anunța pe Vasile Cățea că nu merge și i- a predat mandatul.

„Mai 2014- Sofia (300 de kilometri distanţă de biroul preşedintelui FRBox) – CAMPIONATUL MoONDIAL de TINERET. Preşedintele AIBA îl aştepta pe Doroftei la o întalnire. Doroftei însă anunţă cu o seara inainte ca nu vine! Scuza oficială: a facut accident! Integral la DobrogeaTV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.