Acasă Sport Drogba, nehotarat in privinta viitorului sau la Chelsea

Drogba, nehotarat in privinta viitorului sau la Chelsea

DISTRIBUIȚI

Atacantul formaţiei engleze Chelsea Londra, Didier Drogba a avertizat conducerea clubului că în cazul în care nu vor face în această vară transferuri de marcă, este foarte posibil ca ivorianul să părăsească gruparea de pe Stamford Bridge.

Singurele achiziţii făcute de -albaştrii- sunt Steve Sidwell şi Claudio Pizarro, însă prea putin pentru un club al cărui buget nu avea limite în urmă cu un sezon. De altfel, de la transferul ucraineanului Andrey Şevcenko, adus pentru suma de aproximativ 50 de milioane de euro de la AC Milan, Chelsea Londra s-a limitat, în această vară, la aducerea unor jucători liberi de contract.

Didier Drogba a discutat cu patronul formaţiei londoneze, spunându-i acestuia că vrea să vadă că se implică mai mult în aducerea unor jucători valoroşi, care să pună umărul la cucerirea trofeelor. -Dacă simt că ambiţia acestui club este în scădere, atunci cu siguranţă eu nu voi mai avea mult de stat aici. Deja am 29 de ani şi nu mai am mult timp de pierdut. Sunt deja în vârful carierei mele-, a declarat atacantul de origine ivoriană.

Pentru Drogba sezonul 2006-2007 a fost cel mai prolific din cariera sa, devenind golgheterul lui Chelsea, marcând nu mai puţin de 33 de goluri în toate competiţiile, însă a confirmat faptul că ar putea părăsi chiar în această vară gruparea londoneză. -Este momentul pentru o ultimă decizie importantă. Să plec, sau să nu plec? Sunt tentat să descopăr şi fotbalul din afara Angliei. Va fi o mare dezamăgire pentru mine dacă nu aş reuşi să joc pentru echipe la care am visat dintotdeauna. Spania şi Italia mă atrag foarte mult, dar în acelaşi timp pot să mai rămân mult timp şi la Chelsea-, a declarat Drogba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.