Acasă Sport Finala CE de baschet juniori ar putea avea loc la Târgu Mureș

Finala CE de baschet juniori ar putea avea loc la Târgu Mureș

DISTRIBUIȚI

Orașul Târgu Mureș ar putea găzdui turneul final al Campionatului European de baschet masculin, destinat jucătorilor sub 20 de ani, se arată într-un comunicat al conducerii BC Mureș. "În proporție de 99 sută, turneul final din acest an al

Campionatului European sub 20 de ani se va desfășura la Târgu Mureș. Mai multe detalii au fost puse la punct în cadrul unei întâlniri ce a avut loc la sfârșitul săptămânii și la care au participat ministrul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Locuințelor, Borbely Laszlo, președintele Federației Române de Baschet, Carmen Tocală, și reprezentanți ai baschetului din Târgu Mureș", se arată în comunicat.

E nevoie de două săli

Singurul impediment în organizarea turneului final este inexistența obligatorie a două săli polivalente, cu o capacitate de minim 500 de locuri. Deocamdată, singura sală care poate intra în discuție este cea de la Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș. Aici însă va fi nevoie de o serie de investiții. Astfel, suprafața de joc demontabilă, preconizată pentru complexul sportiv, va fi achiziționată mai repede și montată în Sala UMF, la fel toate accesoriile necesare. În plus, aici vor fi instalate tribune de tip armonică. O decizie privind locația campionatului este așteptată în luna februarie. Campionatul European sub 20 de ani este programat în perioada 1-10 august, iar la acesta vor participa aproximativ 20 de echipe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.