Acasă Sport Firea îi dădea diplome. Neagu este neplătită de cinci luni. Azi a...

Firea îi dădea diplome. Neagu este neplătită de cinci luni. Azi a primit salariul pe iulie

DISTRIBUIȚI

Fostul primar al Capitalei se lăuda că este primarul oamenilor, că ea face și drege pentru oameni dar totul era o mare minciună.
Cristina Neagu, superstarul handbalului românesc, a reacționat, după jocul cu Rostov, față de situația financiară a clubului CSM București, acuzând că nu și-a mai primit salariul de luni de zile.

Deși a marcat, joi, în meciul împotriva echipei ruse de 11 ori, echipa sportivei de 32 de ani a pierdut meciul, fapt ce a supărat-o și mai mult pe singura handbalistă din istoria acestui sport recompensată de patru ori cu titlul de „Cea mai bună jucătoare a anului”, care a cerut, printre altele, și mai mult suport din partea colegelor de echipă.

„E şi această problemă a restanţelor salariale. Abia astăzi am primit primul salariu în acest sezon, pe luna iulie. Lucrurile se adună, s-au adunat şi lunile acestea de restanţe.
Din moment ce în a doua parte a lunii noiembrie primeşti abia primul salariu din sezon, îţi dai seama că nu te simţi bine. Am încercat de fiecare dată să venim la antrenament, să ne antrenăm cât putem de bine, să fim profesioniste.
Sincer, cred că o echipă care are pretenţii să meargă în Final Four-ul Ligii Campionilor şi care îşi doreşte să se bată pentru trofeul Ligii Campionilor, trebuie să-şi respecte jucătoarele şi să le plătească la timp. E o problemă pe care nu putem să o ascundem în cadrul echipei, însă am încercat în fiecare zi, toate fetele au încercat, să vină la antrenament şi să dea ce au mai bun”, a declarat Cristina Neagu, într-un interviu acordat pentru DIGI Sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.