Acasă Sport Ganea ii cere scuze lui Boloni

Ganea ii cere scuze lui Boloni

DISTRIBUIȚI

Internationalul Ionel Ganea si-a cerut scuze staff-ului tehnic al echipei nationale, colegilor de echipa nationala, suporterilor si Federatiei Romane de Fotbal (FRF) pentru incidentul iscat de el si pentru cuvintele nepermise pe care le-a adresat antrenorului Ladislau Boloni in timpul partidei dintre Romania si Italia.

-(…) Eu sunt un jucator foarte sufletist, cand este vorba de echipa nationala, iar trairile mele au fost cu atat mai intense, cu cat era vorba de un meci extrem de important. Nu spun aceasta ca o scuza, fiindca scuze nu pot exista intr-o asemenea situatie, in care vina mi-a apartinut numai mie. (…) Pe viitor, daca voi mai fi convocat la echipa nationala, promit sa nu mai gresesc in nici un mod (…)-, se mentioneaza in scrisoarea adresata de Viorel Ioan Ganea presedintelui FRF, Mircea Sandu, si selectionerului Ladislau Boloni.

Ganea a fost exclus din lotul reprezentativei de fotbal a Romaniei, dupa partida pierduta, pe 23 martie, cu scorul de 0-2, de selectionata romana, in fata formatiei Italiei, deoarece acesta s-a comportat nesportiv fata de Ladislau Boloni. Ganea nu a mai facut deplasarea cu selectionata Romaniei in Georgia.

Mircea Sandu a declarat ca in urmatoarea sedinta a Comitetului Executiv al FRF va propune ca jucatorul Ionel Ganea sa nu mai fie convocat la echipa nationala pentru o perioada nelimitata de timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.