Acasă Sport Gica Hagi: -Zi de zi, echipa arata ceva in plus-

Gica Hagi: -Zi de zi, echipa arata ceva in plus-

DISTRIBUIȚI

Gheorghe Hagi s-a arătat mulţumit de modul cum au răspuns elevii săi la presiunea la care au fost supuşi atunci când polonezii conduceau cu 1-0 în Ghencea, declarând că în fiecare zi Steaua arată mai bine şi mai sigură pe ea.

-Trebuie să ajungem în grupe, n-avem voie să greşim. Steaua e foarte mare, a demonstrat-o în seara asta la 0-1. Pe zi ce trece ne completăm şi arătăm mai bine. Vreau să felicit jucătorii pentru munca depusă, pentru caracterul arătat. Nu e uşor să remontezi cu o presiune foarte mare. În seara asta ne-am dat seama toţi că avem un adversar bun, campioana Poloniei. Steaua are puţin mai multă experienţă, suntem şi mai valoroşi. Zi de zi echipa arată ceva în plus. Am arătat o forţă că am putut să revenim de la 0-1 şi publicul şi-a jucat rolul său. Avem posibilităţi enorme, încă suntem la început de drum-, a spus Hagi.

Dică, decepţia serii

În viziunea antrenorului celor de la Zaglebie Lubin, Czeslaw Michniewicz, Nicolae Dică a fost decepţia serii din echipa -roş-albastră-: -De la Dică mă aşteptam la mai mult, iar în cele două manşe cei mai buni mi s-au părut Nicoliţă şi Croitoru. Steaua e o echipă de clasă în Europa-, a declarat tehnicianul polonez. Jucătorii vicecampioanei vor să rămână cu picioarele pe pământ, ei declarând la unison că Bate Boleslav nu va fi un adversar uşor. -Am făcut încă un pas spre grupe, însă nu cred că Bate va fi mai slabă ca Zaglebie. E adevărat, nici nu e de speriat, dar nu trebuie să ne credem deja calificaţi-, a subliniat Rădoi. Steaua va întâlni în turul trei preliminar al Champions League formaţia Bate Borisov, campioana Belarusului. Primul meci este programat în deplasare, pe 14/15 august, iar returul este programat pe 28/29 august, la Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.