Acasă Sport Gigi Becali uimește din nou

Gigi Becali uimește din nou

DISTRIBUIȚI

"Mourinho e ca Marius Lăcătuș"

Deși a declarat că s-a înțeles foarte bine cu Jose Mourinho în timpul vizitei acestuia în România, Gigi Becali l-a atacat pe portughez la nici 48 de ore de la întoarcerea acestuia în Italia. "Ce-ar putea face el mai mult la Steaua? Doar ar cere salariu mai mare…", a declarat latifundiarul.

Jose Mourinho e considerat de mulți cel mai bun antrenor din Europa, și poate chiar din lume, dar nu și de patronul stelist Gigi Becali, care e convins că Marius Lăcătuș e de același calibru.
Filosofia lui Becali se bazează pe ideea conform căreia un meci poate fi câștigat exclusiv de jucÊători, nu și de antrenorul echipei. "Mourinho vrea zece milioane de euro pe an. De ce să îi dau banii ăștia lui Mourinho când eu pot să dau 200.000 pe an? Dacă juca el fotbal și câștiga Liga Campionilor, îi dădeai. Nu poate să facă cu mult mai mult decât face Lăcătuș, pentru că n-are cu ce. Poate face cu puțin mai mult decât Lăcătuș. Dacă vreau să fac ceva, atunci trebuie să mai și cumpăr jucători de 150-200 de milioane", a spus Becali.

Becali vrea să vândă scump

Se pare că cele 150-200 de milioane de euro amintite de patronul Stelei mai sus nu vor reprezenta o problemă foarte mare în viitor, când acesta susține că va reuși să ia mulți bani pe unii dintre actualii componenți ai lotului "roș-albastru". "O să vedeți că voi vinde un jucător cu 50 de milioane, în cinci-șase ani. Știu cine e. De fapt, am vreo doi-trei pe care voi lua 40-50 de milioane. Eu am ieșit la masa bogaților. În patru-cinci ani voi câștiga sute de milioane de euro din fotbal. Dacă o să avem jucători de valoare ca Mutu, Hagi și Popescu, nu o să îi mai vindem pe trei milioane, o să cerem 30, 50 de milioane", a încheiat Gigi Becali.
Poate atunci și-l va permite și pe Mourinho.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.