Home Sport Henrik Larsson: -Imi place la nebunie sa fiu din nou acasa-

Henrik Larsson: -Imi place la nebunie sa fiu din nou acasa-

DISTRIBUIŢI

Atacantul suedez, Henrik Larsson a revenit ca fostbalist în ţara sa natală, la formaţia Helsingborg, acolo unde plănuieşte să se retragă din activitatea sa. Jucătorul, în vârstă de 35 de ani joacă pentru echipa oraşului său natal, iar în ciuda unui start de campionat mai slab, se simte foarte bine alături de famila sa şi de prietenii săi. -Mă bucur din nou de fotbalul suedez, iar Helsingborg este o echipă cu mult potenţial. Am pornit mai greu în acest sezon dar sunt optimist şi cu siguranţă ne vom reveni. Sunt câteva echipe bune în acest campionat, iar noi suntem una dintre ele şi m-aş bucura enorm dacă am reuşi să readucem gloria în acest oraş. Îmi place la nebunie să fiu din nou acasă, alături de familie şi de cei mai buni prieteni. Probabil că acesta va fi ultimul meu sezon, dar trebuie să aşteptăm şi să vedem ce se mai întâmplă-, a declarat Larsson pentru site-ul oficial al Federaţiei Europene de Fotbal.

Suedezul a revenit în oraşul său natal în luna martie, după ce a stat trei luni la Manchester United, sub formă de împrumut. De asemenea, Larsson, în ciuda vârstei sale, a jucat la cel mai înalt nivel, anul trecut reuşind să ridice deasupra capului trofeul Ligii Campionilor, în tricoul Barcelonei.

Atacantul nu a uitat nici echipa la care s-a lansat în fotbal, şi alături de care a petrecut cea mai frumoasă parte a carierei sale de fotbalist, Celtic Gasgow. Celtic a fost echipa la care m-am lansat în acest sport şi la care am jucat timp de şapte ani. Totul era fantastic acolo, iar stadionul era plin de tricouri alb-verzi-, a spus Larsson despre fosta sa echipă.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.