Home Sport Hizo i-a luat locul lui Rednic, care a demisionat in ziua sa...

Hizo i-a luat locul lui Rednic, care a demisionat in ziua sa de nastere!

DISTRIBUIŢI

Mircea Rednic a demisionat, ieri, din functia de antrenor principal la Rapid, in urma infrangerii pe care formatia sa a inregistrat-o, pe teren propriu, in meciul cu FC Brasov. Rednic a declarat, tot ieri, ca ar fi fost demis daca nu ar fi demisionat, fapt care arunca o lumina aparte asupra cazului sau. Noul antrenor principal este Viorel Hizo (foto), care a asteptat, bine plasat si fara alt contract, demisia celui supranumit, pe cand juca, -Puriul-.

-Presedintele Comitetului Director al UFC Rapid, George Copos, nu a facut nici un fel de presiuni asupra mea, dar, din discutia pe care am avut-o cu el azi dimineata (n.r. – ieri), am inteles ca mai bine imi dau demisia decat sa fiu demis-, a spus Rednic, care a mai precizat ca i-a respectat pe fotbalistii rapidisti, dar nu stie daca acestia l-au respectat pe el. -Mi-am asumat raspunderea pentru infrangerea de sambata, dar cred ca lucrurile se puteau rezolva si alt fel, fara sa se sacrifice trei puncte, deoarece sunt un om care accepta discutiile-, a spus fostul tehnician rapidist. Sa fi fost vorba de un complot al jucatorilor sau, mai rau, al conducerii, impotriva lui Rednic? Orice este posibil! Cert e ca Rednic a plecat total scarbit de ceea ce se intampla la Rapid.

-In urma infrangerii din etapa a XIX-a, gandindu-ma la atmosfera si la binele clubului si al suporterilor si pentru a nu se interpreta cumva, in unele medii, ca pun interesul personal mai presus de cel al echipei, am luat decizia ca, incepand cu data de 9 aprilie 2001, sa demisionez din functia de antrenor principal al UFC Rapid Bucuresti. In cele doua zile scurse de la esecul meciului cu Brasovul, analizand tot ceea ce s-a intamplat la echipa pana in acest moment, consider ca nu imi pot reprosa nimic din punct de vedere profesional. Multumesc persoanelor care m-au sprijinit pana acum si sper ca aceasta hotarare a mea sa reprezinte o palma morala pe obrazul celor care nu au crezut pana la finele campionatului in indeplinirea obiectivului-, se precizeaza intr-un comunicat remis presei de fostul tehnician al echipei giulestene.

Rapid, care a fost eliminata de Dinamo, dupa un meci cu cantec, din Cupa Romaniei, ocupa pozitia a opta in clasamentul primului esalon, cu 28 de puncte (-2 in clasamentul adevarului), dupa disputarea a 19 etape din cadrul Diviziei A.

-Imi pare rau de demisia lui Rednic. Probabil si jucatorii vor fi sanctionati. Nu poti sa-i ierti, mai ales ca Rednic a platit pentru evolutia lor-, a declarat directorul tehnic al UFC Rapid, Paul Cazan. Conform regulamentului de ordine interioara, fotbalistii rapidisti vor fi penalizati cu injumatatirea primelor si contractelor, dupa infrangerea inregistrata in compania formatiei FC Brasov. Antrenamentul efectuat de formatia giulesteana in cursul diminetii de ieri a fost condus de antrenorul secund Marian Rada.

-Trebuia lasat sa continue. S-a facut o mare nedreptate. Instabilitatea la nivelul conducerii, cu schimbari de presedinti, de antrenori, la nivelul echipei, cu inlocuiri de jucatori, s-a repercutat in rezultatele formatiei noastre-, a declarat presedintele Ligii Suporterilor Rapidisti, Andrei Teodor.

Rednic, care a implinit, ieri, varsta de 39 de ani, si-a serbat ziua de nastere, sambata, dupa disputarea partidei dintre echipele Rapid Bucuresti si FC Brasov (scor 1-3), la Discoteca -Vox Maris-, impreuna cu fotbalistii si cu conducerea administrativa a clubului feroviar.

Mircea Rednic a semnat, pe data de 24 octombrie 2000, un contract pentru o perioada de doi ani cu UFC Rapid Bucuresti si a avut ca obiectiv castigarea Cupei Romaniei si redresarea pozitiei in clasament a formatiei feroviare. Mircea Rednic a renuntat la functia de antrenor secund al echipei nationale a Romaniei pentru a ocupa postul de la conducerea tehnica a formatiei Rapid. In clasamentul Diviziei A -Ursus-, in momentul in care Mircea Rednic a preluat formatia Rapid, aceasta se afla, dupa 10 etape, pe locul noua, cu 13 puncte si -5 in clasamentul adevarului.

Locul lui Rednic a fost luat, asadar, de Viorel Hizo, care a mai condus formatia Rapid ca antrenor principal. Ieri dupa- amiaza, in timp ce Mircea Rednic se afla la Otopeni, pentru a pleca in Belgia si a-si sarbatori ziua alaturi de familie, Viorel Hizo si secundul Marian Rada au condus antrenamentul obisnuit al giulestenilor.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.