Acasă Sport Ilie Balaci visează la Craiova Maxima

Ilie Balaci visează la Craiova Maxima

DISTRIBUIȚI

Revenit ca manager general la prima sa dragoste, Universitatea Craiova, fosta glorie a fotbalului românesc, Ilie Balaci, visează la rezultatele deosebite obținute de formația olteană denumită generic "Maxima". "Marele Blond" speră ca gruparea "alb-albastră" să aibă o prestație bună tot campionatul și să continue seria rezultatelor din returul ediției trecute a Ligii I, pentru ca suporterii de azi din Bănie să trăiască momentele deosebite ale înaintașilor lor.
Pregătirea din această vară, precum și meciurile amicale reușite, l-au încântat pe Balaci, care s-a declarat optimist în ceea ce privește evoluția elevilor lui Nicolo Napoli . "Suntem nerăbdători să înceapă campionatul, vrem să confirmăm, echipa s-a maturizat. Da, este clar că suntem pregătiți de startul Ligii I. Craiova a jucat așa de bine, parcă nici nu-mi vine a crede. Nu vreau să mă entuziasmez prea tare, parcă prea a fost frumos", a mărturisit fosta glorie a Craiovei Maxima agenției de presă Mediafax. Oficialul craiovean crede că liderii echipei în sezonul următor sunt Dorel Stoica și Mircea Bornescu. "Contează mult că au rămas Dorel Stoica și Bornescu la echipă în această vară. Primul e liderul echipei, iar cel de-al doilea nu e vreun portar oarecare", a explicat Balaci.
În ceea ce privește meciul din prima etapă a noului sezon de Liga I, pe care Universitatea Craiova îl va disputa  sâmbătă, de la ora 18.00, pe teren propriu, cu Poli Iași, Balaci este optimist. "Dacă Ionuț Popa (n.r. – antrenorul echipei Poli Iași) anunță că vine la victorie la Craiova, s-o baza el pe ceva. Are dreptate să gândească așa, doar n-o să se apuce să declare că vine la înfrângere. Noi trebuie să continuăm seria rezultatelor din returul sezonului trecut, să avem o prestație bună de-a lungul întregului campionat", a menționat Balaci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.