Acasă Sport Ionuț Lupescu are sprijinul PSD-ALDE pentru șefia FRF

Ionuț Lupescu are sprijinul PSD-ALDE pentru șefia FRF

DISTRIBUIȚI

Ionuț Lupescu s-a hotărât să candideze pentru președinția FRF. „Sunt mulți cei care mi-au cerut să mă implic”, a scris Ionuț pe Facebook. Gazeta Sporturilor citează surse din echipa pe care se bazează Ionuț: „S-a întâlnit de curând cu Dragnea și cu Tăriceanu. Subiectul întâlnirii l-a constituit organizarea meciurilor de la Euro 2020, dar Lupescu a primit și promisiunea că va fi sprijinit atât în alegeri, cât și după ce va deveni președintele federației”. Că doar partidul e în tot și toate.
Citește dezvăluirea integrală pe gsp.ro

„Eu sunt convins că Lupescu va candida. 400% El serveşte micul dejun cu Ferguson, prânzul cu Mourinho…el, dacă se întoarce în România, se întoarce ca să ajute fotbalul românesc”, spunea recent Florin Prunea, convins fiind că Răzvan Burleanu nu are nicio șansă să rămână șeful FRF: „Ionuţ Lupescu va fi preşedintele FRF, n-am nicio urmă de îndoială. Dacă mâine sunt alegeri, noi avem 120 de voturi, iar Burleanu nu intră în turul doi”.

„M-am hotărât să intru în această luptă fiindcă foarte multă lume mi-a cerut să facem ceva pentru fotbalul românesc. În zilele următoare, eu voi face și o conferință de presă pentru a oferi detalii. Mi-am încheiat socotelile cu UEFA, urmează să plec și prin țară pentru a discuta cu membrii afiliați.

De asemenea, în perioada următoare o să prezint detalii și despre echipa cu care intenționez să lucrez. Oricum, conform statutului, președintele are dreptul să propună secretarul general, iar pentru această variantă am deja în minte câteva persoane”, a spus Lupescu, pentru Gazetă.

Alegerile pentru președinția Federației Române de Fotbal sunt programate pe 18 aprilie și, până acum, oficial, și-au anunțat candidatura Răzvan Burleanu, Ionuț Lupescu, Marcel Pușcaș, Victoraș Iacob și Sorin Răducanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.