Home Sport Ipoteză devastatoare în privința lui Michael Schumacher. Moare încet, dar sigur!

Ipoteză devastatoare în privința lui Michael Schumacher. Moare încet, dar sigur!

DISTRIBUIŢI

Relatările recente referitoare la îmbunătățirea stării de sănătate a septuplului campion mondial în Formula 1 Michael Schumacher conțin o mare doză de neadevăr, susține un doctor care a lucrat în Marele Circ.

Soția Corinna, fiul Mick și managerul Sabine sunt cele trei persoane din anturajul lui Michael Schumacher care au declarat în ultima vreme că fostul pilot a făcut progrese mici, mici de tot, dar continue în procesul de recuperare după accidentarea la cap suferită pe 29 decembrie 2013. Optimismul lor este combătut de doctorul Gary Hartstein, care a lucrat în Formula 1 și care este în prezent profesor la spitalul universitar din Liège (Belgia). ”Ni se spune, pe un ton oarecum triumfalist, că Michael nu mai este în comă. Asta nu este o știre. Cred că asistăm la o folosire cinică a limbajului pentru a creea o impresie care este aproape sigur falsă”, a declarat specialistul, citat de Daily Mail. Coma din care s-a trezit Schumi nu a fost naturală, ci indusă – acesta este unul dintre argumentele lui Hartstein.

 Cu alte cuvinte, pacientul nu s-a trezit din comă, ci a fost trezit; dacă doreau și considerau oportun, medicii ar fi putut lua această măsură mai devreme. Scurt pe doi: Michael are o contribuție minimă, dacă nu cumva inexistentă, în privința acestui progres. ”Sincer, mă îndoiesc că Schumacher nu mai este în comă. Iar speranța de viață a unui pacient aflat în această stare și care nu face progrese din punct de vedere neurologic se măsoară în luni sau în câțiva ani. Din păcate, cred că lumea asistă la îndelungul adio al lui Michael”, a mai declarat Gary Hartstein.

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.