Acasă Sport Jucatorii sar in apararea lui McLaren

Jucatorii sar in apararea lui McLaren

DISTRIBUIȚI

Selecţionerul Angliei, Steve McLaren se confruntă cu o situaţie extrem de delicată, în ciuda victoriei obţinute de elevii săi, cu Andora, scor 3-0.

Partida s-a disputat la Barcelona, unde au fost prezenţi nu mai puţin de 10.000 de fani englezi, care i-au cerut vehement selecţionerului să plece de la conducerea tehnică a naţionalei albionului.

Fotbaliştii englezi au jucat sub o presiune foarte mare, care s-a simţit din plin pe tabela de marcaj, aceasta rămânând nemodificată în prima repriză. O -dublă- a căpitanului Steven Gerrerd, în minutele 54 şi 76, precum şi golul din minutele de prelungiri marcat de David Nugent, au salvat onoarea unei selecţionate care se zbate din greu pentru a obţine calificarea la Campionatul European de anul viitor.

Selecţionerul Steve McLaren nici nu a mai avut forţa să declare nimic la finalul meciului, spunându-le reprezentanţilor mass-media că au libertatea de a scrie ce vor despre meciul cu Andora. Jucătorii englezi au dat dovadă de mult ataşament faţă de antrenorul lor şi au sărit în apărarea selecţionerului. Mijlocaşul Owen Hargreaves a dezvăluit faptul că McLaren este un antrenor bun, care a ştiut ce să le spună la pauza meciului pentru a-i face să găsească drumul spre gol, în partida cu Andora. -Antrenorul a făcut o treabă foarte bună la pauza meciului. A găsit cuvintele potrivite pentru a motiva echipa şi pentru a se asigura că vom face tot ce trebuie ca să câştigăm cele trei puncte. Era foarte optimist şi ne-a spus să nu ne pierdem încrederea pentru că vor veni şi golurile-, a precizat Hargreaves.

Anglia se situează pe poziţia a patra în grupa E, în spatele Croaţiei, Rusiei şi Israelului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.