Home Sport Leonard Doroftei și-a anunțat demisia de la șefia Federației Române de Box

Leonard Doroftei și-a anunțat demisia de la șefia Federației Române de Box

DISTRIBUIŢI

Leonard Doroftei renunță la funcția de președinte al Federației Române de Box. Fostul campion mondial la categoria semi-ușoară și-a anunțat demisia. Doroftei era de doi ani la conducerea boxului românesc și a declarat în mai multe rânduri că își dorește să plece.

Leonard Doroftei, preşedintele Federaţiei Române de Box, a anunțat că în proporţie de 99 la sută s-a decis să demisioneze din funcţia pe care o ocupă, precizând că doreşte să se dedice unei cariere de antrenor.

 

„Mi-am dat demisia. Adică 99%, mai rămâne să completez foaia. Eu am venit în Federaţie când era la un pas să fie dezafiliată şi mi-am propus să pun boxul pe linia de plutire. Şi mi-am atins obiectivul. Acum, cu Dumnezeu înainte, sunt oameni care ştiu box, care pot să-şi vadă de drumul lor mai departe. Şi eu am făcut, dar până aici mi-a fost limita, ăsta a fost obiectivul meu. Sunt rezultate la toate loturile, boxul a revenit la locul lui. Acum fiecare îşi vede de drumul lui”, a declarat Doroftei.

 

Leonard Doroftei a fost ales în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Box, în cadrul Adunării Generale Extraordinare a forului, de la 23 noiebrie 2012.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.