Acasă Sport Lotul naţional de gimnastică aerobică, la Ministerul Tineretului şi Sportului

Lotul naţional de gimnastică aerobică, la Ministerul Tineretului şi Sportului

DISTRIBUIȚI

Ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, a primit vineri, la sediul ministerului, lotul naţional de gimnastică aerobică. Sportivii au primit flori şi diplome de merit pentru performanţele de la Campionatul Mondial din 2014.

Tinerii au fost încântaţi să-i povestească Ministrului experienţa de la Cancun (Mexic), în urma căreia au adus acasă cinci medalii: trei de aur şi două de argint.

 

Szabo a precizat că în ultima perioadă a avut bucuria să primească mulţi campioni în vizită la minister, sportivi români care s-au întors de la toate competiţiile cu medalii şi rezultate deosebite şi care merită să ştie că se bucură de respectul oficialităţilor şi a unei ţări întregi. Ministrul le-a vorbit gimnaştilor şi despre obiectivele din strategia pe sport a MTS şi şi-a exprimat convingerea că doar acţionând împreună pot crea mediul propice practicării pentru performanţă.

 Lotul naţional prezent astăzi la MTS a fost format din Corina Constantin, Anca Surdu, Andreea Bogati,  Bianca Becze,  Bianca Gorgovan,  Marius Petruse , Dacian Barna, Alina Radu, Marius Gavriloaie şi însoţit de antrenorii Maria Fumea, Mircea Brînzea, Mariana Mezei, dar şi de Preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică (FRG) Adrian Stoica şi Secretarul General al FRG Mircea Apolzan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.