Acasă Sport Michael Schumacher anunta ca nu intentioneaza sa se retraga de pe circuite

Michael Schumacher anunta ca nu intentioneaza sa se retraga de pe circuite

DISTRIBUIȚI

Pilotul german al scuderiei Ferrari, Michael Schumacher, a declarat ca nu intentioneaza sa se retraga din activitatea competitionala.

Dupa atentatele de pe 11 septembrie din Statele Unite, campionul mondial a facut anumite declaratii ce au lasat sa se inteleaga ca nu mai doreste sa-si continue activitatea.

Schumacher, care se afla acum in Italia, la Fiorano, pentru efectuarea unor teste, a precizat ca are obiective clare pentru viitor. -La Monza (n.r. – la Marele Premiu de Formula 1 al Italiei), am trait momente dificile si de aceea am avut nevoie sa merg acasa pentru a-mi revedea familia si am inteles ca viata trebuie sa continue. Vreau sa pilotez, deoarece imi place mai mult ca orice sa fac acest lucru-, a spus Michael Schumacher, care detine patru titluri mondiale in Formula 1.

In acelasi timp, marea vedeta a celor mai rapide circuite automobilistice a mai declarat ca va parasi vila luxoasa din localitatea elvetiana Mufflens, din apropiere de Geneva, si isi va construi o noua casa, langa lacul Constance, tot pe teritoriul Elvetiei.

Potrivit publicatiei citate, Schumacher, in varsta de 32 de ani, a achizitionat un teren cu o suprafata de 15 hectare in Wolfhalden, o localitate cu 1.800 de locuitori, platind suma de 2,02 milioane de euro.

-In luna martie 2002, ma voi instala la Wolfhalden, daca locuitorii acestui oras vor accepta acest lucru-, a declarat pilotul german cotidianului -Bild-. Publicatia noteaza ca Schumacher trebuie sa primeasca aprobarea locuitorilor, deoarece terenul achizitionat se afla intr-o zona agricola. Primarul din Wolfhalden a declarat, totusi, ca votul, care va avea loc pe data de 2 martie, reprezinta doar o formalitate. In fine, tot -Bild- arata ca Schumacher, impreuna cu sotia, Corinna, si cei doi copii, Gina Maria (4 ani) si Mick (2 ani), va construi o vila in stilul traditional elvetian, care va fi dotata cu piscina, o sala de gimnastica, un garaj mare si grajduri pentru cei cinci cai ai Corinnei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.