Acasă Sport Ministrul tineretului si sportului i-a acordat lui Hagi un trofeu si o...

Ministrul tineretului si sportului i-a acordat lui Hagi un trofeu si o diploma de excelenta

DISTRIBUIȚI

Ministrul tineretului si sportului, Georgiu Gingaras, i-a acordat, ieri, lui Gheorghe Hagi un trofeu si o diploma de excelenta, pentru intreaga sa cariera sportiva.

-Ii conferim lui Hagi acest trofeu pentru tot ceea ce a facut pentru Romania, el fiind unul dintre cei mai buni ambasadori ai nostri. Ii urez la multi ani lui Hagi pentru ziua lui de nume si sper ca ziua de maine sa fie una frumoasa-, a spus Gingaras.

Pe trofeul primit de Hagi scria: -Domnului Gheorghe Hagi, cu ocazia retragerii din activitatea sportiva, in semn de pretuire pentru contributia adusa la dezvoltarea sportului romanesc-.

Gheorghe Hagi a multumit ministrului pentru faptul ca a pus la dispozitie Stadionul -Lia Manoliu-, unde se va desfasura, in aceasta seara, -Gala Hagi-, cu ultima aparitie a marelui jucator in tricoul echipei nationale a Romaniei.

-Sunt foarte bucuros ca oamenii imi apreciaza munca si rezultatele obtinute in cariera. Sunt multumit de mine. Mai este o zi pana la gala si as vrea sa termin cu protocoalele si sa ma concentrez pentru meci-, a declarat Hagi.

La festivitatea de inmanare a trofeului, care s-a desfasurat la Hotelul Sport din cadrul Complexului National Sportiv -Lia Manoliu-, au mai participat presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, si secretarul de stat in Ministerul Tineretului si Sportului, Nicolae Marasescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.