Acasă Sport Mutu nu e lăsat să plece la Milan

Mutu nu e lăsat să plece la Milan

DISTRIBUIȚI

Adrian Mutu e curtat cu insistență de AC Milan, dar oficialii Fiorentinei nu vor să îi dea drumul românului, cu atât mai mult cu cât viitoarea destinație a acestuia e una dintre rivalele din Serie A.

Sandro Mencucci, administratorul delegat al Fiorentinei, a anunțat că nu se pune problema ca lui Adrian Mutu să îi fie permis să se transfere la AC Milan, în ciuda insistenței "diavolilor". "Nu l-am cedat pe Mutu în vară, atunci când am avut tratative cu clubul AS Roma. Nu văd de ce să-l lăsăm să plece acum, mai ales că sezonul este în plină desfășurare", a spus oficialul Fiorentinei.

Speculații

Mencucci susține că, de fapt, Milan nici nu îl dorește pe atacantul român, zvonurile fiind lansate de persoane care doresc răul Fiorentinei. Această variantă a apărut chiar înaintea meciului jucat de "violeți" în Liga Campionilor, cu Lyon, pierdut cu 2-1.
"Sunt aceleași voci care lansează astfel de zvonuri, mai ales înaintea unei partide extrem de importante pentru Fiorentina. În plus, cum am putea să ne lipsim de serviciile unui jucător ca Adrian, mai ales când am văzut că a redevenit protagonist pe teren?", a punctat Mencucci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.