Acasă Sport Mutu rămâne la Fiorentina

Mutu rămâne la Fiorentina

DISTRIBUIȚI

Telenovela situației contractuale a atacantului naționalei României de fotbal și a echipei italiene Fiorentina, Adrian Mutu, a luat sfârșit. După luni de știri ce au ținut capul de afiș al presei din Peninsulă și, implicit, din țara noastră, oficialii de la formația "viola" au declarat că resping orice ofertă de transfer a internaționalului român.

Revenirea în cantonamentul Fiorentinei a lui Adrian Mutu a coincis cu o nouă ofertă destul de atractivă, venită din partea vicecampioanei Italiei, AS Roma, ceea ce a generat noi motive de speculații în presa din Peninsulă.
Imediat după anunțul oficialilor de la Roma, a urmat intervenția antrenorului echipei din Florența, Cesare Prandelli, care a declarat, la postul de televiziune Sky, că va cere rezolvarea imediată și definitivă a problemei atacantului român. "Pentru mine, Adrian este un jucător extrem de important. Nu este încă la Roma. Am vorbit cu el și i-am spus că-l consider un fotbalist de înaltă clasă. Voi cere oficialilor clubului să rezolve problema cu Mutu", a spus Prandelli.
Declarația tehnicianului a fost urmată de anunțul oficial al conducătorilor clubului toscan, în urma căruia Adrian Mutu a fost declarat fotbalistul lui AC Fiorentina și, implicit, jucător netransferabil. "Președintele AC Fiorentina, Andrea della Valle, comunică, referitor la oferta grupării AS Roma, că, pentru societatea "viola", Mutu rămâne un jucător al Fiorentinei", se arată în comunicatul grupării toscane, publicat pe site-ul oficial al formației. Declarația a fost preluată drept semnalul de închidere a oricărui fel de tratative privind transferul "Briliantului" la altă echipă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.