Acasă Sport Mutu, susținut de Chivu în scandalul cu Chelsea

Mutu, susținut de Chivu în scandalul cu Chelsea

DISTRIBUIȚI

Adrian Mutu trebuie să se concentreze la meciul de sâmbătă cu Franța, dar încă e bântuit de sancțiunea dată de Camera de Rezolvare a Disputelor din cadrul FIFA, care a decis să plătească lui Chelsea daune de 17,3 milioane de euro. Președintele de onoare al AFAN, Cristi Chivu, a spus că asociația aceasta  îl va susține pe atacantul Fiorentinei până în pânzele albe.
Atât Asociația Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori, cât și Federația Internațională a Fotbaliștilor Profesioniști îl vor susține pe Adrian Mutu în procesul acestuia cu fosta sa echipă, Chelsea, căreia trebuie să îi plătească daune de 17,3 milioane de euro după ce a fost prins dopat cu cocaină. "Mă bucur de sprijinul acordat de AFAN, cât mai ales de cel al FIFPro. Mă bucur că suntem pe aceeași undă. Nu mi se pare corect ce mi se întâmplă. E bine să am alături aceste sindicate. Sper să facem o treabă bună. Mulțumesc președintelui de onoare pe care îl avem (n.r. – Cristi Chivu). Decizia este injustă și aș vrea să mă lupt pentru dreptate", a anunțat Adi Mutu, convins fiind că AFAN și FIFPro sunt doi aliați pe care se poate baza.

Cristi promite ajutor

Căpitanul "tricolorilor", Cristi Chivu, a confirmat că asociația al cărei președinte de onoare este îl va ajuta cât poate de mult pe prietenul său Mutu, cu atât mai mult cu cât acesta este cel mai important caz în care s-a implicat până acum. Fundașul spune totuși că îi pare rău că trebuie să îl ajute tocmai pe "Briliant"  într-o astfel de situație. "Este cea mai importantă mișcare pe care o susține sindicatul nostru prin afiliere la FIFPro, cea mai mare mișcare de susținere pe care o facem pentru un sportiv. Ne pare rău că este implicat Adi Mutu. Sindicatele de fotbal sunt o mișcare pentru jucători, care susțin în totalitate jucătorii, avem aceleași drepturi ca și un om de rând. Ne bucurăm că putem demonstra că sindicatul susține jucătorii, că nu am ajuns la sclavagism și nici nu vom ajunge vreodată. Nu suntem de luat în derâdere", a avertizat Cristi Chivu.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.